Στη 2η σεζόν του “And Just Like That” θα δούμε και τη Σαμάνθα!

Σαμάνθα Τζόουνς

Η Σαμάνθα, Kim Cattrall, θα επιστρέψει στη 2η σεζόν της συνέχειας του “Sex and the City”στο HBO Max.

Η σειρά-συνέχεια του “Sex and the City“- “And Just Like That” θα υποδεχτεί ξανά την αγαπημένη Samantha Jones, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Στη σειρά του HBO Max, η οποία ανανεώθηκε για τη 2η σεζόν, πρωταγωνιστούν οι Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, αλλά συζητήθηκε πολύ έντονα από τους fans η απουσία της 4ης πρωταγωνίστριας της αρχικής σειράς, Kim Cattrall.

Αλλά μην ανησυχείτε, ο παραγωγός, Michael Patrick King, αποκάλυψε στο Variety ότι η 2η σεζόν θα περιλαμβάνει την πολυπόθητη γκουρού των δημοσίων σχέσεων.

Ο King – ο οποίος παλιότερα είχε δηλώσει ότι η πόρτα δεν είναι ανοιχτή για την επιστροφή της Cattrall – ρωτήθηκε αν οι fans θα δουν ξανά τον χαρακτήρα της Samantha στην επερχόμενη σεζόν. Ένα τολμηρό και ξεκάθαρο «Ναι!» ήταν η απάντηση του King.

Δεν αποκάλυψε, όμως, καμία περαιτέρω λεπτομέρεια, λέγοντας: «Είναι όλα τόσο καινούργια αυτή τη στιγμή. Ένας από τους μεγάλους μου κανόνες είναι να μην λέω πράγματα μέχρι να γίνουν πραγματικότητα».

«Ο στόχος μου είναι να φέρω όλους τους χαρακτήρες μαζί, ώστε να μην φαίνεται ότι έχουν πάρει τόσο ξεχωριστούς δρόμους», πρόσθεσε.

Ο King δήλωσε στο Variety ότι η παραγωγή της 2ης σεζόν θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και οι θεαττές μπορούν να περιμένουν νέα επεισόδια της σειράς να μεταδοθούν κάποια στιγμή το 2023.

Η 1η σεζόν του “And Just Like That” τελείωσε με τη Μιράντα να εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και να μετακομίζει στο Λος Άντζελες για το Τσε Ντίαζ.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!