Το And Just Like That ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν

24/08/2023
από
Το And Just Like That ανανεώθηκε επίσημα για τρίτη σεζόν και οι fans έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις.

Το spin-off του “Sex and the City” ήρθε για πρώτη φορά στις τηλεοράσεις μας το 2021 και έφερε πίσω τα τηλεοπτικά είδωλα Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) και Carrie (Sarah Jessica Parker), οι οποίες συνεχίζουν τη ζωή τους ως πενηντάρες, 11 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας “Sex and the City 2”.

Έκτοτε, η σειρά αντιμετώπισε πολλές κριτικές από τους θαυμαστές της για το σενάριο και την ποιότητα των χαρακτήρων της, με τη νέα προσθήκη, το non-binary κωμικό Che Diaz (το οποίο υποδύεται το Sara Ramirez) να αντιμετωπίζει σημαντικές αντιδράσεις από τους τηλεθεατές.

Ορισμένοι θαυμαστές χαρακτήρισαν το Diaz ως μια απλοϊκή αναπαράσταση της non-binary εμπειρίας, ενώ άλλοι είχαν έναν πιο ακραία σχόλια να κάνουν και το χαρακτήρισαν «ανυπόφορο».

Την Τρίτη (22 Αυγούστου), η αμερικανική πλατφόρμα Max ανακοίνωσε ότι η σειρά θα επιστρέψει για άλλη μια σεζόν.

Ο δημιουργός της σειράς Michael Patrick King δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σύμπαν του Sex and the City, ενώ θα αφηγούμαστε νέες ιστορίες για τις ζωές αυτών των φιλόδοξων χαρακτήρων που υποδύονται αυτοί οι καταπληκτικοί ηθοποιοί.

«And Just Like That, έρχεται η τρίτη σεζόν».

https://www.instagram.com/reel/CwQYouuuEHl/?utm_source=ig_web_copy_link

Ορισμένοι fans -χρησιμοποιώντας τον όρο αυτό αόριστα- δεν χάρηκαν όταν άκουσαν ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμα ανανεώθηκε για άλλη μια φορά.

«Γιατί, Θεέ μου, γιατί;», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα δεύτερο είπε: «Άφωνοι, γιατί συνεχίζετε να αμαυρώνετε αυτό το brand;».

Γράφοντας στο Instagram, ένα άλλο παρακάλεσε: «Αυτή η σεζόν ήταν σκουπίδι. Βρείτε καλύτερους συγγραφείς».

Άλλοι είχαν έναν πιο συγκεκριμένο στόχο, λέγοντας: «Please, όχι Che. Όλοι σκεφτήκαμε ότι [καταστρέφει] το franchise. Σταματήστε, μοιάζει τόσο ψεύτικο».

https://twitter.com/obensonlore/status/1694055950389289456?s=20

Ωστόσο, ορισμένοι ήταν ικανοποιημένοι από την ανακοίνωση, αν και είχαν κάποιες προτάσεις.

«Τα voiceovers ήταν αυτά που έδιναν σε όλα αυτή τη βαθύτερη ατμόσφαιρα. Ακόμα κι αν οι θεατές είναι διχασμένοι σχετικά με το νέο σενάριο, νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τα voiceovers ήταν το στοιχείο που έδεσε τα πάντα μαζί», έγραψε ένας θαυμαστής σε ένα μακροσκελές σχόλιο.

«Όταν βλέπεις τα παλιά επεισόδια και φαντάζεσαι τα voiceovers να έχουν εξαφανιστεί, γίνονται κάπως κακόγουστα, και το λέω αυτό ως φανατικός θαυμαστής.

And Just Like That has been renewed for season 3 (Max)
Δες και αυτό!