Βασικός χαρακτήρας του «And Just Like That» αποχωρεί ενόψει της νέας σεζόν

26/03/2024
από
Το sequel του «Sex and the City», «And Just Like That», έχασε άλλο ένα βασικό μέλος του καστ ενόψει της τρίτης σεζόν.

Η Dr Nya Wallace, την οποία υποδυόταν η Karen Pittman, δεν θα επιστρέψει για την επερχόμενη σειρά, όπως ανακοίνωσε το HBO. Η αποχώρησή της ακολουθεί μια ακόμη αποχώρηση, αυτή του Sara Ramirez, το οποίο υποδυόταν το non-binary κωμικό Che Diaz, από τη σειρά.

Η αποχώρηση της Pittman φέρεται να οφείλεται σε «συγκρούσεις» με τον προγραμματισμό της σειράς «The Morning Show» του Apple TV+, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Reese Witherspoon και την Jennifer Aniston, και τη σειρά Forever του Netflix.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού δικτύου HBO Max δήλωσε στο Deadline: «Ήταν χαρά μας να έχουμε την Karen Pittman να υποδύεται την έξυπνη και εντυπωσιακή Nya Wallace στις δύο πρώτες σεζόν του And Just Like That.

«Καθώς απολαύσαμε πολύ τη συνεργασία με αυτή τη δυναμική ηθοποιό, το ίδιο έκαναν και οι άλλοι [συνεργάτες της]. Λόγω των υποχρεώσεών της σε δύο άλλες σειρές, είναι πλέον εμφανές ότι το ταυτόχρονο γύρισμα τριών σειρών δεν είναι εφικτό.

«Λόγω της πραγματικότητας της παραγωγής, με απογοήτευση ανακοινώνουμε ότι οι συγκρούσεις στον προγραμματισμό δεν θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε με αυτόν τον χαρακτήρα ως μέρος της τρίτης σεζόν. Η Karen και η Nya θα μας λείψουν, και η οικογένεια του Max και οι θαυμαστές της θα την ενθαρρύνουν στις άλλες προσπάθειές της».

Το spin-off του Sex and the City πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες μας το 2021 και επανέφερε τους λατρεμένους χαρακτήρες Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) και Carrie (Sarah Jessica Parker), καθώς συνεχίζουν τη ζωή τους ως πενηντάρες.

Όμως, ορισμένοι θαυμαστές άσκησαν κριτική στη σειρά για το σενάριο και την περιγραφή των χαρακτήρων, με τον χαρακτήρα του Che Diaz να βρίσκεται στο προσκήνιο των κριτικών για αυτό που θεωρήθηκε ως μια απλοϊκή και μονοδιάστατη αναπαράσταση της non-binary εμπειρίας.
Δες και αυτό!