Η Samantha Jones επέστρεψε στο And Just Like That

25/08/2023
από
Από τη στιγμή που ξεκίνησε το And Just Like That γνωρίζαμε ότι η αγαπημένη σε όλα Kim Cattrall δεν θα επέστρεφε μαζί με την υπόλοιπη παρέα. Η απουσία της ήταν τουλάχιστον αισθητή, αλλά το θετικό ήταν ότι την απολαύσαμε έστω και για λίγο στο χθεσινό και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Η Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), η Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) και η Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt) υπέγραψαν για να επαναλάβουν τους ρόλους τους στο And Just Like That, αλλά η Kim Cattrall αρνήθηκε ως γνωστόν την πρόσκληση να επιστρέψει ως Samantha Jones. Αν και η είδηση αυτή αποτέλεσε τεράστια απογοήτευση, ήταν αναμενόμενη από τους φαν του Sex and the City που παρακολουθούσαν την έντονη διαμάχη μεταξύ της Parker και της Cattrall κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην επιτυχημένη σειρά του HBO.

Και όμως, η Cattrall αποδέχτηκε μια πρόσκληση για να κάνει ένα cameo στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του And Just Like That. Αν και επρόκειτο μόνο για μια γρήγορη σκηνή μεταξύ της Carrie και της Samantha που μιλούσαν στο τηλέφωνο, δεν παύει να κάνει τους παλιούς θαυμαστές του Sex and the City να ενθουσιαστούν με την πολυαναμενόμενη – αν και προσωρινή – επιστροφή της Samantha Jones στο franchise.

Δείτε τις αντιδράσεις των θαυμαστών για την επανεμφάνιση της Kim Cattrall ως Samantha Jones στο And Just Like That, το οποίο προβάλλεται τώρα στο Max.

https://twitter.com/iramadisonthree/status/1694731576871944406?s=20

https://twitter.com/boopyape/status/1694748248911819187?s=20
Δες και αυτό!