Κέρδισε προσκλήσεις για το 22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

28/03/2022
22o Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος
To περιοδικό ANTIVIRUS σε συνεργασία με το 22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις προσκλήσεις για τις προβολές από 29/03/22 ως 06/04/22.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε προσκλήσεις για όποια προβολή στην Αθήνα (εκτός έναρξης, λήξης και παιδικών εργαστηρίων) θέλεις. Οι ατομικές προσκλήσεις θα δοθούν σε μορφή κωδικών και το κάθε άτομο θα τον εξαργυρώσει online μέσω του Viva πατώντας εδώ. Για να διαλέξεις την ταινία που θες να παρακολουθήσεις μπορείς να επισκεφτείς το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών του φεστιβάλ πατώντας εδώ.

Για να λάβει; μέρος στον διαγωνισμό συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα

  • Ο κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και ξεκλειδώνει μία δωρεάν είσοδο (για ένα άτομο) σε προβολή της επιλογής σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις προβολές του Φεστιβάλ στην Αθήνα (εκτός έναρξης, λήξης και παιδικών εργαστηρίων), όσο υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.
  • Η κράτηση θέσεων με κωδικό πρόσκλησης είναι δυνατή από Τρίτη 29/03 και μέχρι τη λήξη του 22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.
  • Πληροφορίες για τη διαδικασία κράτησης εισιτηρίου με χρήση κωδικού πρόσκλησης θα βρείτε εδώ: https://festivalfilmfrancophone.gr/plirofories/eisitiria/exargyrosi-kodikou-prosklisis

Όροι χρήσης:

  • Ισχύει από 29/03/2022 έως 06/04/2022
  • Απαιτείται η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας.
  • Δεν ισχύει για την τελετή έναρξης, την τελετή λήξης και τα παιδικά εργαστήρια.
  • Μετά την έκδοση του εισιτηρίου δεν πραγματοποιούνται επιστροφές ή αλλαγές.

https://avmag.gr/322858/oles-oi-tainies-tou-22oy-festival-gallofonoy-kinimatografoy/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!