Ο νέος Superman κάνει coming out ως bi στο νέο Comic

12/10/2021
από
Superman
Superman

Η DC ανακοίνωσε ότι ο Jon Kent, ο γιος του Clark Kent και της Lois Lane κάνει coming out ως bi στο νέο τεύχος του Superman: Son of Kal-El #5, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

«Ακριβώς όπως ο πατέρας του πριν από αυτόν, ο Jon Kent ερωτεύεται δημοσιογράφο», αναφέρεται στην περιγραφή του θέματος. «Αφού ξεκίνησε μια φιλία με τον δημοσιογράφο Jay Nakamura, αυτός και ο Jon εμπλέκονται ρομαντικά στις σελίδες του Superman: Son of Kal-El #5.»

Η περιγραφή του θέματος αναφέρει, επίσης, ότι «Μετά από μια σκηνή, όπου ο Superman (Jon Kent) καίγεται ψυχικά και σωματικά από την προσπάθεια να σώσει τους πάντες, ο Jay είναι εκεί για να τον φροντίσει».

Το τεύχος δημιουργήθηκε από τους Tom Taylor και John Timms.

«Πάντα έλεγα ότι όλοι χρειάζονται ήρωες και όλοι αξίζουν να δουν τον εαυτό τους σε ηρωικούς χαρακτήρες και είμαι πολύ ευγνώμων που η DC και η Warner Bros μοιράζονται αυτήν την ιδέα», δήλωσε ο Taylor. «Το σύμβολο του Superman αφορούσε πάντα στην ελπίδα, στην αλήθεια και στη δικαιοσύνη. Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον πιο ισχυρό υπερήρωα των κόμικς.»

«Με τα χρόνια σε αυτόν τον κλάδο, πιθανότατα έχετε ακούσει ότι μου έχουν απορρίψει κουήρ χαρακτήρες και ιστορίες. Ένιωθα σαν να απογοητεύω τους ανθρώπους που αγαπώ κάθε φορά που συνέβαινε αυτό», δήλωσε ο Taylor στο IGN. «Αλλά βρισκόμαστε σε ένα πολύ διαφορετικό και πολύ πιο ευπρόσδεκτο σημείο σήμερα από ό,τι ήμασταν δέκα, ή ακόμα και πέντε χρόνια πριν.»

Ο καλλιτέχνης John Timms ήταν, επίσης, ενθουσιασμένος που ασχολήθηκε με το κόμικ. «Είναι απίστευτη τιμή μου να δουλεύω δίπλα στον Tom στη σειρά κόμικ «Superman: Son of Kal-El» που δείχνει τον Jon Kent να αντιμετωπίζει τη σύνθετη σύγχρονη ζωή του, ενώ παράλληλα σώζει τον κόσμο από τις μεγαλύτερες απειλές, και τους κακούς», είπε.

Οι Taylor και Timms δεν συνεργάζονται πρώτη φορά για κουήρ χαρακτήρα της DC. Ο Taylor έχει γράψει το κόμικ «Injustice: Gods Among Us» που κυκλοφόρησε από το 2013-2016 με την Harley Quinn, και ο Timms την σχεδίαζε.

Αυτή η είδηση της εμφάνισης του Jon Kent έρχεται μετά από έναν άλλον υπερήρωα δεύτερης γενιάς που βγαίνει από την ντουλάπα. Στο τεύχος Αυγούστου του κόμικ «Batman: Urban Legends», ο κολλητός του Batman, Robin (Tim Drake), έκανε επίσης coming out ως bi, και πήγε στο πρώτο του ραντεβού με ένα άλλο αγόρι.

Τώρα που έχουμε και έναν bi Robin και έναν bi Son of Superman, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να βγει και ένα bi Wonder Girl!

Η Marvel επεκτείνει, επίσης, την κουήρ αναπαράστασή της, εισάγοντας τον πρώτο της γκέι υπερήρωα, τον Phastos, στην επερχόμενη ταινία «The Eternals».

https://avmag.gr/316578/gkei-ithopoios-ypodyetai-ton-syntrofo-toy-protoy-gkei-iroa-tis-marvel/

 




Δες και αυτό!