Πάνω από ένα χρόνο, αφότου ο Tim Drake (γνωστός στον κόσμο ως Robin) έκανε το πρώτο του ραντεβού με τον σημερινό φίλο του Bernard, οι δυο τους μοιράστηκαν το πρώτο τους φιλί.

Στο νέο εξώφυλλο του Ricardo Lopez Ortiz για το τεύχος #6 του Tim Drake: Robin, επιτέλους, βλέπουμε τον Robin να φιλάει τον σύντροφό του Bernard.

Στο εξώφυλλο, ο Tim Drake φοράει τη στολή του Robin κρατώντας τον Bernard στην αγκαλιά του και φιλώντας τον με πάθος, καθώς η κάπα του κυματίζει πάνω από τη σκοτεινή Gotham City. Το σκηνικό παραπέμπει, αμέσως, σε αμέτρητες σκηνές που έχουμε δει από τον Batman με την Catwoman (ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα), καθώς η κάπα του στροβιλίζεται γύρω τους.

Το τεύχος είναι γραμμένο από τη Meghan Fitzmartin και περιλαμβάνει το εξώφυλλο και εσωτερικά κάποια κομμάτια του Ricardo Lopez Ortiz.

Σύμφωνα με τη DC, το τεύχος επικεντρώνεται στον Robin, που έρχεται «αντιμέτωπος με τον κακό, που τον χλευάζει, χρησιμοποιώντας τις μεταανθρώπινες δυνάμεις του, για να δημιουργήσει ζώα-φαντάσματα. Μπορεί ο Tim να σώσει την κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τη σχέση του με τον Bernard;»

Ο Tim Drake εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως bisexual το καλοκαίρι του 2021 σε ένα τεύχος του Batman: Urban Legends. Στο κόμικ, ο Tim κάνει παρέα με έναν άντρα, τον Bernard, όταν ένα κακόβουλο Τέρας του Χάους απαγάγει τον Bernard, αναγκάζοντας τον Robin να έρθει να τον σώσει.

Ενώ ο Bernard δεν γνωρίζει, ότι ο Robin είναι ο στενός του φίλος Tim, ομολογεί στον διασώστη του, ότι έχει ερωτευτεί το αγόρι, με το οποίο ήταν μαζί πριν τον απαγάγουν, και σχεδίαζε να του ζητήσει να βγουν ραντεβού.

Εκτός στολής, ο Tim επισκέφτηκε τον Bernard: «Χαίρομαι πολύ που γύρισες σπίτι και είσαι καλά. Ανακουφίστηκα», είπε στον φίλο του. «Και σκέφτηκα πολύ εκείνη τη νύχτα, και δεν ξέρω τι σήμαινε για μένα. Όχι ακόμα. Αλλά θα ήθελα να το καταλάβω.»

«Ήλπιζα ότι θα το έκανες», απάντησε ο Bernard. «Tim Drake… θέλεις να βγεις ραντεβού μαζί μου;»

«Ναι», είπε ο Robin. «Ναι, νομίζω ότι το θέλω».

Το Tim Drake: Robin #6 κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

O Ρόμπιν (του Μπάτμαν) μόλις έκανε coming οut ως bisexual