Τα πρώτα Drag καλλιστεία της Αθήνας έγιναν την περασμένη Παρασκευή και εμείς ήμασταν εκεί για να σας μεταφέρουμε όσα έγιναν.

miss hellas drag pegeant 2021Λίγο μετά τις 9, διαγωνιζόμενες, κριτική επιτροπή και παρουσιάστρια βρέθηκαν στην ταράτσα του Ρομάντσο, με την υπόσχεση για μια ξεχωριστή και γεμάτη διασκέδαση βραδιά.

Οι κατηγορίες, όπως εξήγησε και η παρουσιάστρια (ΔούKISSα) ήταν δύο – «Pageant Queen in an Evening Gown – Βραδινό ένδυμα» και «Δείξε μας το Ταλέντο σου – Drag show/Performance», με τις Emy weather, Electra Ex, Τammy Tsanaka, Nicole Nasty και Violetta J’Adore να ξεσηκώνουν το κοινό με την παρουσία τους.miss hellas drag pegeant 2021

Πέρα από τις λαμπερές παρουσίες των Drag Queens είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε στα μουσικά διαλείμματα την Foxy Lee μια ανερχόμενη τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτρια που συνδυάζει μέσα στα τραγούδια της φωνητικές μελωδίες και ραπ στίχο. Την μουσική του διαγωνισμού επιμελήθηκε ο Queer Masked DJ Μugiwara.miss hellas drag pegeant 2021

Λίγο αργότερα ο Λάκης Γαβαλάς, ο χορευτής και χορογράφος Μάριος Μιλτιάδου (bimboy) και το Queer Model/Performer, Reject αποφάσισαν – ως κριτική επιτροπή – για το ποιες θα είναι οι 3 νικήτριες και ποια θα φορέσει το στέμμα.

miss hellas drag pegeant 2021

Τον τίτλο της Miss Hellas Drag κέρδισε η Τammy Tsanaka, ακολούθησαν στη 2η θέση η Nicole Nasty και στη 3η θέση η Violetta J’Adore.

miss hellas drag pegeant 2021Τα δώρα της 1ης θέσης ήταν 200€ μετρητά, 150€ δωροεπιταγή από την Kryolan Hellas, 150€ δωροεπιταγή από τη Modus Vivendi, μία πτήση απο τη Zela Jets, custom made νύχια απο τη Filippa Kavoura, το στέμμα απο την Charms Accessories και το φόρεμα της σχεδιάστριας P Art of U. Η 2η θέση έλαβε 100€ δωροεπιταγή από την Kryolan Hellas, 100€ δωροεπιταγή από τη Modus Vivendi, αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean και το φόρεμα της σχεδιάστριας P Art of U. H 3η  έλαβε 50€ δωροεπιταγή από την Kryolan Hellas, 50€ δωροεπιταγή από τη Modus Vivendi και το φόρεμα της σχεδιάστριας P Art of U.


φωτογραφίες: Μαρία Σαρρή @maria_e_sarris