Φέτος, 10 Σεπτεμβρίου στο Ρομάντσο, Drag Queens από όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν στον νέο αυτό θεσμό.

Οι δύο κατηγορίες που θα κρίνουν την νικήτρια των φετινών καλλιστείων είναι: α) Pageant Queen in an Evening Gown (Βραδινό ένδυμα), που οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν για την τελειότητα της εικόνας τους και β) Δείξε μας το Ταλέντο σου (Drag show/Performance).

Η νικήτρια θα οριστεί από την ψηφοφορία του κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής, και θα λάβει ένα χρηματικό έπαθλο που θα καθοριστεί τη βραδιά των καλλιστείων από τα έσοδα της εισόδου.

Επίσης οι τρεις πρώτες θέσεις θα λάβουν δωροεπιταγές από τις Kryolan Hellas και Modus Vivendi. Διοργανώτρια και παρουσιάστρια του θεσμού είναι η ΔούKISSα, και η κριτική μας επιτροπή θα αποτελείται από τον Legend του Drag, Lenn Ryberg, ο  χορευτής/χορογράφος Μάριος Μιλτιάδου (bimboy) και το Queer Model/Performer, Reject.

Lenn Ryberg
Reject
ΔούKISSα
Μάριος Μιλτιάδου (bimboy)
Μάριος Μιλτιάδου (bimboy)

Επίσης, ανάμεσα στις δυο κατηγορίες θα υπάρξει μουσικό διάλειμμα με τραγουδιστές – ονόματα της επικαιρότητας και τέλος μετά την στέψη της νικήτριας θα ακολουθήσει πάρτι με Dj, όπου ο κόσμος θα μπορεί να πιει το ποτό του από το bar και να φωτογραφηθεί με τις διαγωνιζόμενες.

Η τιάρα είναι χορηγία της εταιρίας Charms.

Αν σε ενδιαφέρει να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, θα χρειαστείς να στείλεις email στο dragpageantgr@hotmail.com

Miss Hellas Drag Pageant