Το 25χρονο αστέρι της σειράς «The Crown» που ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Diana, Emma Corrin, μίλησε για το «μακρύ» ταξίδι γύρω από την ταυτότητα φύλου, το οποίο βρίσκεται ακόμη «σε εξέλιξη.»

Πριν από λίγο καιρό πρωτοείπε ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας με μία φωτογραφία στο Instagram με λεζάντα «η αγαπημένη σας κουήρ νύφη», ακολουθούμενη πιο πρόσφατα από φωτογραφίες της με binder.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Μιλώντας στο ITV News για να σηματοδοτήσει το πρόσφατο θεατρικό εγχείρημα, «Anna X», ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά στα κοινωνικά μέσα και απάντησε:

«Νομίζω ότι η ορατότητα είναι το κλειδί σ’ αυτά τα πράγματα. Το ταξίδι μου ήταν μακρύ και έχει ακόμη δρόμο να διανύσω. Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει να ορίζουμε τον εαυτό μας, και αυτός είναι ο τρόπος που, δυστυχώς, λειτουργεί η κοινωνία, μέσα σ’ αυτά τα δίπολα και μου πήρε πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσω, ότι υπάρχω κάπου στο ενδιάμεσο και δε μπορώ να πω ακόμη με σιγουριά πού είμαι.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Όταν άρχισε να δημοσιεύει πράγματα σχετικά με την ταυτότητα φύλου, είπε ότι δεν ήξερε με σιγουριά αν αυτό ήταν το σωστό στην αρχή, αλλά ότι είχε πολύ θετικά σχόλια από άτομα της κουήρ κοινότητας.

Ανέφερε ακόμη ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να καταλάβει πράγματα και ότι «θα είναι ένα συνεχές ταξίδι» αλλά, όπως αναφέρει «ελπίζω αυτό μου το μοίρασμα να βοηθήσει τους ανθρώπους.»

Ηθοποιός του “Τhe Crown” ενημέρωσε για τις αντωνυμίες που χρησιμοποιεί