Oι (κουίρ) στιγμές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που αξίζει να θυμόμαστε

12/07/2021

Ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και εμείς θυμόμαστε κάποιες στιγμές της, οι οποίες μας έδωσαν μια (έστω μικρή) ανάσα κουίρ αισιοδοξίας

Tότε που ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην τηλεόραση ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Τότε που ο Κώστας περπάτησε μπροστά στους κριτές του GNTM, φορώντας τα τακούνια του, περνώντας το δικό του μήνυμα ενάντια στην τοξική αρρενωπότητα και το body shaming.

Tότε που είδαμε τ@ Adam και Reject να περπατούν επίσης στην πασαρέλα του GNTM.

Τότε που η σειρά της ΕΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», ασχολήθηκε με το coming out.

https://www.youtube.com/watch?v=r-F_l7HLu8E&ab_channel=thanlog

Tότε που ο Παύλος Χάππιλος, λίγο πριν αποχωρήσει από το Masterchef, μίλησε προς τους γονείς “διαφορετικών” παιδιών.

Tοτε που η εκπομπή “Αόρατη Πόλη” με αφορμή τον μήνα υπερηφάνειας έκανε ένα αφιέρωμα με τίτλο: «ΛΟΑΤΚΙ+: Περήφανα και Ορατά».

Tότε που η Holly Grace εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του House of Fame.

Τότε που ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στη τηλεόραση ως ανοιχτά μέλος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας.

Τότε που ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου μίλησε την εκπομπή «Πάμε Δανάη! για την απόφασή του να τεκνοθετήσει ένα παιδί με τον σύντροφό του.

Αλλά και τότε που ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ του Tik Talk μιλώντας για τη σεξουαλικότητά του, για τη διαφορετικότητα, τον γιο του και το όλο θέμα της τεκνοθεσίας.

Τότε που η εκπομπή του Ant1, Special Report, ασχολήθηκε με τις ΛΟΑΤ+ οικογένειες στην Ελλάδα (σ.σ. πρέπει να κάνεις εγγραφή για να την παρακολουθήσεις).

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!