Ο Tyler Posey έκανε coming out ως κουήρ και ως sexual fluid

05/07/2021
από
Tyler Posey
Tyler Posey

Πέρυσι, ο ηθοποιός του «Teen Wolf» Tyler Posey ξεκίνησε έναν λογαριασμό OnlyFans και ήταν ανοιχτός στις σεξουαλικές του εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών που δεν ήταν τόσο ετερόφιλες.

Tyler Posey, coming out, κουήρ
Tyler Posey

Μίλησε με ειλικρίνεια εκείνη την περίοδο, λέγοντας: «Έχουμε κάνει στοματικό ο ένας στον άλλον, ξέρεις τι εννοώ, αλλά ποτέ δεν έκανα σεξ. Με αυτήν την έννοια ναι, ήμουν με άντρες στο παρελθόν.» Ακόμη είχε πει ότι έχει κάνει pegging*.

Ο Posey δεν είχε αυτοπροσδιοριστεί ρητά μέχρι τώρα ως προς τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ή/και την ταυτότητα φύλου του.

«Έχω πάει με όλα τα άτομα, και τώρα είμαι στην καλύτερη σχέση που έχω βρει ποτέ με μια γυναίκα, που είναι επίσης κουήρ», είπε στο NME, μιλώντας για την κοπέλα του Phem. «Με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι ταιριάζω κάτω από την κουήρ ομπρέλα και ότι είμαι σεξουαλικά ρευστό άτομο, υποθέτω.»

Αμέσως, διόρθωσε τον εαυτό του. «Όχι, όχι «υποθέτω». Δε θέλω να πάρει κάποιος αυτήν τη [συνέντευξη] και πει: «Α καλά, αυτός είναι κάπως αναποφάσιστος.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Posey (@tylerposey58)

Ο 29χρονος αντιμετώπισε, επίσης, κατηγορίες για gay-baiting**, όταν μοιράστηκε τις εμπειρίες του πέρυσι, αλλά αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό. Σε συνέντευξή του τότε, δήλωσε ότι κάποιοι άνθρωποι του είπαν να αυτοκτονήσει και ειδικότερα ένα τρολ «έκανε αυτό το σχόλιο που με έκανε να θέλω να κάνω κάτι για τον εκφοβισμό στον κυβερνοχώρο. Μου είπε: «Εγώ σκότωσα τη μητέρα σου.» Ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη μητέρα μου κυριολεκτικά.» Η μαμά του Posey πέθανε από καρκίνο του μαστού, όταν ήταν 23 ετών.

«Είμαι νηφάλιος τώρα και έχω δουλέψει πολύ για την ψυχική μου υγεία, οπότε βρίσκομαι σε ένα μέρος, όπου μπορώ να γελάσω πια με κάτι τέτοιο», είπε. «Αλλά ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους σκατά στη ζωή τους, μπορεί να μην είναι τόσο δυνατά ψυχικά.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Posey (@tylerposey58)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Posey (@tylerposey58)


*Το pegging είναι η σεξουαλική πρακτική κατά την οποία μία γυναίκα εκτελεί πρωκτικό σεξ μέσω της διείσδυσης στον πρωκτό ενός άνδρα, με ένα στράπον ντίλντο. Η πρακτική αυτή μπορεί επίσης να συνοδεύεται με τον ερεθισμό των αρσενικών γεννητικών οργάνων.

** Το gay-baiting είναι τεχνική μάρκετινγκ στη μυθοπλασία και στην ψυχαγωγία κατά την οποία οι δημιουργοί υπαινίσσονται ότι υπάρχει γκέι περιεχόμενο στο έργο τους, αλλά στη συνέχεια αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!