Στη φυλακή ο ναζιστής Χρήστος Παππάς

02/07/2021
από

Στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών οδηγείται σήμερα το πρωί ο ναζιστής Χρήστος Παππάς, καθώς συνελήφθη χθες βράδυ σε διαμέρισμα του Ζωγράφου, όπου τον έκρυβε μία 52χρονη Ουκρανή ομοϊδεάτισσά του, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Πρόκειται για πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλο Αθήνας με τον Ηλία Κασιδιάρη, η εμπλοκή της οποίας επιβεβαιώνει ότι τα δημοσιεύματα ότι δεν ήταν μεμονωμένη απόφαση η διαφυγή του.

Ο φυγόποινος τέως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής θα οδηγηθεί στη φυλακή με καθυστέρηση εννέα μηνών, αφού παρέμενε φυγόποινος από τον περασμένο Οκτώβριο όταν καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Η ΕΛ.ΑΣ. όμως… μπερδεύτηκε και στη χθεσινή ανακοίνωσή της για τη σύλληψή του ανέφερε ποινή «11 ετών και 9 μηνών». Παρά το φιάσκο μεγατόνων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που εξελισσόταν τόσους μήνες, η κυβερνητική εκπρόσωπος έσπευσε να δηλώσει ότι «η ελληνική αστυνομία κινήθηκε συντονισμένα και επιβεβαίωσε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας».

Tο ναζιστικό δίδυμο

Όπως γράφει σήμερα η «Εφ.Συν.», το «δεξί χέρι» του Μιχαλολιάκου είναι, κατά δήλωσή του, «χρυσαυγίτης από τα γεννοφάσκια του». Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι αρχές κατέσχεσαν από το σπίτι του ένα από τα πιο ισχυρά ενοχοποιητικά στοιχεία: το οργανόγραμμα της οργάνωσης που αποτυπώνει την κάθετη ιεραρχική δομή της, όπως αυτή περιγράφεται στο γνήσιο καταστατικό της.

Εξίσου ενοχοποιητικά ήταν τα ντοκουμέντα που εντοπίστηκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, ανάμεσα στα οποία φωτογραφίες της νιότης του μαζί με τον Μιχαλολιάκο μπροστά στη σβάστικα και βίντεο στο οποίο ο Χρήστος Παππάς εκπαιδεύει μικρό παιδί να χαιρετάει ναζιστικά και να λέει «Χάιλ Χίτλερ».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!