Χρυσή Αυγή: Επιστολή σε ακόμα μια βουλεύτρια της ΝΔ για την ισότητα στον γάμο

11/03/2024
από
Άλλη μια βουλεύτρια της ΝΔ, η Άννα Ευθυμίου, βρέθηκε στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής, της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης, καθώς ψήφισε υπέρ της ισότητας στον γάμο.

Συγκεκριμένα, το «Μέτωπο Νεολαίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» απέστειλε email και τοιχοκόλλησε ομοφοβική επιστολή έξω από το δικηγορικό γραφείο της βουλεύτριας, στην οποία αναφέρει ότι η ψήφιση του νόμου αποτελεί «προσβολή κατά των αξιών του Ελληνισμού και των αρχών της Ορθοδόξου Πίστεως».

Στην επιστολή σημειώνεται επίσης, ότι η παρουσία της βουλεύτριας σε πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις είναι «μη επιθυμητή», καθώς και ότι το «Μέτωπο Νεολαίας» θα πράττει τα απαραίτητα με σκοπό την απομάκρυνση της Άννας Ευθυμίου «από οποιοδήποτε δημόσιο αιρετό αξίωμα».

Με τη σειρά της, η βουλεύτρια της ΝΔ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει το περιστατικό και τονίζει ότι αυτές οι ενέργειες εκφοβισμού «καταδικάζονται από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία της Θεσσαλονίκης».

Ακολουθεί η απάντηση της Άννας Ευθυμίου:

«Την Τρίτη 5/3/2024 δέχτηκα στο e-mail μου την επισυναπτόμενη επιστολή από το Μέτωπο Νεολαίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σχετικά με την ψήφιση του Νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σήμερα το πρωί, φτάνοντας στο δικηγορικό μου γραφείο, διαπίστωσα ότι η επιστολή είχε τοιχοκολληθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας δίπλα στην επαγγελματική μου πινακίδα με το όνομά μου και τη δικηγορική μου ιδιότητα.

Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να εκφοβίσουν τόσο εμένα όσο και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Βρίσκομαι στην πολιτική για να υπηρετώ τις ιδέες και τις θέσεις μου. Θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα μαχόμενη με ευσυνειδησία και συνέπεια, έχοντας ως φάρο στην πολιτική μου πορεία τις αξίες και τα ιδανικά μου, με τα οποία πορεύομαι στην 20ετή διαδρομή μου στα κοινά.

Είμαι σίγουρη πως αυτές οι ενέργειες εκφοβισμού και τραμπουκισμού καταδικάζονται από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία της Θεσσαλονίκης».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα παρόμοιο περιστατικό είχε δημοσιοποιήσει και ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος.
Δες και αυτό!