Η Queen Latifah «έκανε coming out» στη βράβευσή της στα BET 2021

30/06/2021
από
Queen Latifah
Queen Latifah

Η βραδιά της τελετής των βραβείων BET 2021 πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες την Κυριακή 27 Ιουνίου. Εκεί, η Queen Latifah επιβεβαίωσε τελικά τις φήμες για τη σεξουαλικότητά της και τη σχέση της και παρέλαβε το βραβείο της.

Η 51χρονη ηθοποιός και σούπερ σταρ του hip-hop, Queen Latifah (που το πραγματικό της όνομα είναι Dana Owens), η οποία εδώ και πολύ καιρό έχει αποφύγει να σχολιάσει τις φήμες σχετικά με το σεξουαλικό της προσανατολισμό, έκανε coming out αναγνωρίζοντας τη σύντροφό της, με την οποία είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, τη 43χρονη Eboni Nichols, καθώς και τον γιο τους, Rebel.

Βγαίνοντας στη σκηνή για να αποδεχτεί το Βραβείο Lifetime Achievement, η Latifah ευχαρίστησε τη σύντροφό της και τον γιο της «Eboni αγάπη μου, Rebel αγάπη μου» και ολοκλήρωσε λέγοντας, «Ειρήνη – Χαρούμενο Pride!»

Η Nichols, που είναι χορογράφος, και η Latifah έχουν σχέση από το 2013. Καμιά τους δεν είχε κάνει προηγουμένως δημόσια δηλώσεις σχετικά με τη σχέση τους, παρά το γεγονός ότι μάλλον έχουν αρραβωνιαστεί ήδη από το 2017.

Σε συνέντευξή της το 2008 στους The New York Times, η Latifah είχε πει ότι δεν είχε «πρόβλημα να συζητήσει το θέμα κάποιου να είναι γκέι, αλλά έχω πρόβλημα να συζητήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν παίρνεις αυτό το κομμάτι από εμένα… Δε νιώθω ότι πρέπει να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή και δε με νοιάζει, αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι γκέι ή όχι. Ας υποθέσουν ό,τι θέλουν. Το κάνουν έτσι κι αλλιώς.» 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!