Μπαμπάς ζήτησε από τον γκέι γιο του να υψώσουν μαζί τη σημαία του Pride

10/06/2021
από
Ο Maurie Sherman κι ο μπαμπάς του, Frank

Ο Maurie Sherman είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο KiSS 92.5 του Τορόντο, και μία από τις λίγες και ανοιχτά περήφανες ΛΟΑΤΚΙ+ προσωπικότητες στο καναδικό ραδιόφωνο. Συχνά, μοιράζεται με εκατομμύρια ανθρώπων από τον Καναδά ιστορίες από την προσωπική του ζωή. Μιλάει ανοιχτά για τον σύζυγό του, Matthew, τη σχέση του και την υποστηρικτική του οικογένεια.

Σε μια τέτοια ιστορία αναφέρθηκε στον πατέρα του Frank και στη σχέση τους, που στην αρχή του coming out του δεν ήταν και τόσο υποστηρικτικός. Θεωρεί ότι αυτό οφείλεται στην έλλειψη ενημέρωσης και γνώσεων από πλευράς του μπαμπά του εκείνη την περίοδο. Με την πάροδο των χρόνων, όμως, αναφέρει ότι κατάφερε να γίνει ένας υποστηρικτικός μπαμπάς, που μάλιστα λατρεύει τον σύζυγό του. Έχει γίνει ο καλύτερος πεθερός.

Σε μία πρόσφατη ιστορία αναφέρεται στα εξής:

«Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία μας, όταν ο μπαμπάς μου τηλεφώνησε την περασμένη εβδομάδα και με ρώτησε αν θα μπορούσα να πάω και να ανυψώσουμε τη σημαία Pride στην αυλή του μαζί του, αμέσως έβαλα τα κλάματα. Το να έχει φτάσει στο σημείο που δε θέλει να αποδεχτεί απλώς ότι έχει έναν γκέι, παντρεμένο γιο, αλλά θέλει να κυματίζει με υπερηφάνεια τη σημαία είναι μεγάλη υπόθεση. Η άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει ένα άτομο 2SLBGTQ+ άτομο. Με συγκίνησε με αυτό που μου ζήτησε! Από όλες τις υπέροχες αναμνήσεις υπερηφάνειας που έχω συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια – συμπεριλαμβανομένης της πορείας στην παρέλαση και της συνέντευξης μερικών απίστευτων θεατών από όλο τον κόσμο – η πρόσκληση του πατέρα μου να υψώσουμε τη σημαία του Pride θα είναι η νέα αγαπημένη μου ανάμνηση.

Όταν έφτασα για να δημιουργήσουμε αυτήν τη ανάμνηση με τον μπαμπά μου, έκανε αργά έπαρση της σημαία ψηλά στον αέρα, φωνάζοντας αρκετές φορές, «Happy Pride, Τορόντο!» Ένιωθα όπως νομίζω ότι θα ένιωθαν οι άνθρωποι τότε που έβλεπαν τον Neil Armstrong να φυτεύει την αμερικανική σημαία στο φεγγάρι. Ήταν τόσο άπιαστο. Περιττό να πω, ήμουν τόσο περήφανος για τον μπαμπά μου γι’ αυτό το γιγαντιαίο βήμα. Θα μπορούσα επίσης να πω ότι ήταν πραγματικά περήφανος για τη στιγμή εκείνη.

Ελπίζω αυτή η φωτογραφία ενός περήφανου μπαμπά και του γκέι γιου του να υψώνουν μαζί τη σημαία Pride για να ξεκινήσει το Pride Month, να φέρνει σε άλλα άτομα τόση χαρά όση έφερε και σε μένα.

Μπαμπά, είμαι τόσο περήφανος για εσένα που με αποδέχτηκες για το ποιος είμαι και για το καλωσόρισμα του Matthew ως μέλους της οικογένειας μαζί σου, του Kyle, του Daniel, και της Donna.

Σας ευχαριστούμε που κάνετε την άνευ όρων αγάπη και αποδοχή προτεραιότητα. Είσαι απίστευτος μπαμπάς. Με αγάπη, ο υπερήφανος γιος σου!» 

 

Ο Maurie Sherman κι ο μπαμπάς του, Frank



Δες και αυτό!