Η Margot Robbie πιέζει τη DC για μία σχέση Harley Quinn και Poison Ivy

12/05/2021
από
Margot Robbie, Poison Ivy, DC,Harley Quinn,
Η Margot Robbie πιέζει τη DC για μία σχέση Harley Quinn και Poison Ivy

Η αστέρι του «Suicide Squad» Margot Robbie αποκάλυψε ότι πιέζει τη DC για να υπάρξει μία ρομαντική σχέση μεταξύ της Poison Ivy και της Harley Quinn στις ταινίες που πρωταγωνιστεί.

Η Αυστραλή ηθοποιός ενσαρκώνει την Harley Quinn -τη συνεργάτιδα του Joker- στις ταινίες της DC «Suicide Squad», «Birds of Prey» και σε μερικές επερχόμενες. Η Harley Qinn και η Poison Ivy -η βοτανολόγος δρ. Pamela Isley που είναι supervillain- έχουν μια στενή σχέση στα κόμικς, και μάλιστα τόσο στενή που έχουν νυμφευτεί.

Η Margot Robbie είπε σε συνέντευξή της στο Den of Geek ότι «πιέζει» τη DC για να επιτρέψει στον χαρακτήρα της, Harley Quinn, και στην Poison Ivy να συναντηθούν.

«Πίστεψέ με, τους έχω φάει τα αυτιά όλη την ώρα», είπε. «Πρέπει να αρρωσταίνουν, όταν με ακούνε, αλλά μου αρέσει: «Poison Ivy, Poison Ivy. Έλα, ας το κάνουμε». Θέλω πολύ να δω μια σχέση Harley-Poison Ivy στη μεγάλη οθόνη.»

Συνέχισε: «Θα ήταν τόσο διασκεδαστικό. Θα συνεχίσω, λοιπόν, να τους ενοχλώ. Μην ανησυχείτε.»

Στα κόμικς, η Harley, της οποίας το όνομα είναι δρ. Harleen Quinzel, δούλευε ως ψυχίατρος στο Arkham Asylum της Gotham City, όταν γνώρισε τον Joker και τελικά έγινε supervillain από μόνη της. Συμμετέχει, επίσης, μαζί με τις Poison Ivy και Catwoman στο supervillain group γυναικών, το Gotham City Sirens.

Η DC αποκάλυψε το 2017 ότι η Poison Ivy και η Harley Quinn είναι επίσημα ζευγάρι και το franchise επιβεβαίωσε στην ταινία «Birds of Prey» ότι η Harley Quinn είναι αμφιφυλόφιλη.

Το κουήρ romance των supervillains είναι μία αφήγηση για τη δεύτερη σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων Harley Quinn και το ζευγάρι μοιράζεται ένα ρομαντικό φιλί σε ένα επεισόδιο. Και η επερχόμενη DC Pride LGBT+ ανθολογία, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου, θα περιλαμβάνει ακόμη μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από τις Poison Ivy και Harley Quinn.

Η Robbie πιέζει επανειλημμένα την παραγωγή, ώστε η Harley Quinn να βρεθεί σε μια ομόφυλη σχέση με την πάροδο των ετών. Σε μια συνέντευξή της το 2018 με το Pridesource, είπε: «Θα ήθελα πολύ να ρίξω την Poison Ivy στο σύμπαν, επειδή η σχέση Harley και Poison Ivy είναι μια από τις αγαπημένες μου πτυχές των κόμικς, οπότε θέλω να το δω να συμβαίνει και στη μεγάλη οθόνη.» 

https://avmag.gr/153675/dc-pride-1-perilamvanei-tin-istoria-quot-be-gay-do-crimes-quot/




Δες και αυτό!