Η Lady Gaga φέρεται να ηχογράφησε πάνω από 20 τραγούδια για το «Joker: Folie à Deux»

04/07/2024
από
Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς είναι το επερχόμενο sequel του Todd Phillips «Joker: Folie à Deux», στο οποίο πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Grammy και Όσκαρ Lady Gaga.

Τον Αύγουστο του 2022, έγινε για πρώτη φορά γνωστό ότι η γνωστή τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στην ταινία ως Harley Quinn, βάζοντας αμέσως την ταινία στα ραντάρ της κουήρ κοινότητας.

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η ταινία θα είναι ένα jukebox μιούζικαλ, ενθουσιάζοντάς μας ακόμα περισσότερο! Η Gaga ως bi supervillain που τραγουδάει; Πώς θα μπορούσαμε να μην είμαστε μέσα; Ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκαν τότε λεπτομέρειες για το ποια θα είναι τα μουσικά στοιχεία της ταινίας, αφήνοντάς μας να μαντέψουμε πόσα τραγούδια, διασκευές και πρωτότυπα, θα υπάρχουν. Τώρα μια νέα εξέλιξη μπορεί να μας δώσει τις απαντήσεις…

Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα του κινηματογραφικού ειδησεογραφικού site World of Reel, ο δημοσιογράφος Jordan Ruimy αναφέρει ότι έγινε πρόσφατα μια δοκιμαστική προβολή της ταινίας που αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε ακόμη.

Σύμφωνα με τον Ruimy, το κόψιμο (cut) που προβλήθηκε ήταν περίπου 2 ώρες και 29 λεπτά. Δεν είναι γνωστό αν αυτή θα είναι και η διάρκεια της τελικής ταινίας ωστόσο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το κόψιμο που προβλήθηκε περιείχε πάνω από 20 τραγούδια, με τέσσερα από αυτά να είναι πρωτότυπα που φτιάχτηκαν μόνο για αυτή την ταινία. Η Gaga αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του μιούζικαλ, αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένα ντουέτο.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι μια επανεπεξεργασμένη εκδοχή του «The Bitter Earth» της Dinah Washington με νέους στίχους, όπως το τραγούδησε η Gaga.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.
Δες και αυτό!