DC Pride #1: Περιλαμβάνει την ιστορία “Be Gay, Do Crimes”

10/05/2021
από
DC Pride
DC Comics

H DC Comics μας δίνει μια μικρή προεπισκόπηση τoy επερχόμενου DC Pride #1 και περιμένουμε με αγωνία να δούμε αγαπημένες/ους κουήρ υπερήρωες, υπερηρωίδες και κακούς!

Με το Pride month να πλησιάζει, η DC Comics δίνει μια προεπισκόπηση της επερχόμενης ανθολογίας των ΛΟΑΤΚ+ χαρακτήρων από όλο το multiverse. Μάλιστα, δεν περιλαμβάνει μόνο ιστορίες σχετικά με κουήρ χαρακτήρες, αλλά και συγγραφείς και καλλιτέχνες που είναι κουήρ.

Το τεύχος περιλαμβάνει όλα τα κουήρ πρόσωπα, από το Aqualad, τον Apollo και τον Midnighter, τη Harley και την Ivy, τον Batwoman και τον John Constantine. Ενώ πολλές/οί από τους κουήρ χαρακτήρες εμφανίζονται σε διηγήματα, μερικοί -John Constantine, Harley Quinn και Poison Ivy, Catman, Aqualad και Scandal Savage- εμφανίζονται επίσης σε pinups από ΛΟΑΤΚ+ καλλιτέχνιδες/χνες.

Το τεύχος θα περιλαμβάνει, επίσης, ολοσέλιδα προφίλ των ΛΟΑΤΚ+ χαρακτήρων του DCTV σε συνδυασμό με ερωτήσεις και απαντήσεις από τους ηθοποιούς που υποδύονται τους ρόλους τους. Μεταξύ των ηθοποιών περιλαμβάνονται η Javicia Leslie (Batwoman), ο Matt Ryan (John Constantine), η Nicole Maines (Dreamer), ο Matt Bomer (Negative Man) και η Nafessa Williams (Thunder).

Το DC Pride #1 θα είναι διαθέσιμο στις 8 Ιουνίου.


“Batman #109”

Εξώφυλλο από την Jen Bartel. Πρόκειται για ένα από τα εννέα εξώφυλλα με θέμα το Pride που θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο. Διαθέτει το λογότυπο DC Pride με τη σημαία Progress Pride.


«He’s the Light of My Life»

Μια πρωτότυπη ιστορία των Green Lantern (Alan Scott) και Obsidian. Από τους Sam Johns, Dave McCaig και Tom Napolitano.


«Date Night»

Η πρώτη εμφάνιση της Trans superhero Dreamer στα κόμικς. Από τους Nicole Maines, Rachael Stott, Enrica Eren Angiolini και Steve Wands.


«By the Victors»

Μια ιστορία για τους Midnighter και Extraño των Steve Orlando, Stephen Byrne και Josh Reed.


«Another Word for Truck to Move Your Furniture»

Ένα κόμικ με τις αγαπημένες μας κακές, Poison Ivy και Harley Quinn από τους Mariko Tamaki, Amy Reeder, Marissa Louise και Ariana Maher.


«Love Life»

Aqualad Jackson Hyde και JLQ σε μια ιστορία των Andrew Wheeler, Luciano Vecchio, Rain Beredo και Becca Carey.


«Clothes Makeup Gift»

Το non binary Flash Jess Chambers και h Andy Curry, η κόρη των Aquaman και Mera βγαίνουν ραντεβού σε μία ιστορία των Danny Lore, Lisa Sterle, Enrica Eren Angiolini και Becca Carey.


«The Wrong Side of the Looking Glass»

Η λεσβία υπερηρωίδα Batwoman πρωταγωνιστεί σε αυτήν την ιστορία από τους James Tynion IV, Trung Le Nguyen και Aditya Bidikar.


«Be Gay, Do Crimes»

Οι Rogues Pied Piper και Drummer Boy εμπλέκονται σε μία ιστορία από τους Sina Grace, Ro Stein & Ted Brandt και Aditya Bidikar.


«Try the Girl»

Η Renee Montoya, γνωστή και ως «The Question», πρωταγωνιστεί σε αυτήν την ιστορία των Vita Ayala, Skylar Patridge, José Villarrubia και Ariana Maher.


 




Δες και αυτό!