Online dating: Συμβουλές επιτυχίας για γρήγορα καμακώματα

12/05/2021

Σας πιάνει γκρίνια επειδή δεν έχετε πολλές επιτυχίες στις εφαρμογές γνωριμιών; Δακρύζετε από παράπονο επειδή κανείς δεν κοιτάζει το προφίλ σας; Μην ανησυχείτε, εγώ είμαι εδώ!

Παρακάτω θα σας δώσω μερικές συμβουλές και tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, και τα γκομενάκια πιο προσιτά.

Το κενό ανήκει στο διάστημα

Τα άδεια προφίλ με μηδέν πληροφορίες, δεν τραβούν τα βλέμματα. Γράψτε μερικά πράγματα για εσάς και για το τι αναζητάτε. Άσχετες εκθέσεις για την αναπαραγωγή του σκαντζόχοιρου ή μακροσκελή κείμενα που ξεκινούν από την πρώτη μέρα που πήγατε δημοτικό, ξενερώνουν και κουράζουν. Εστιάστε στο σήμερα και αρκεστείτε σε δυο-τρεις γραμμές. Οι συμπυκνωμένες προτάσεις είναι πιο ευκολοανάγνωστες και ξεκούραστες.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Η μόδα των προφίλ χωρίς φωτογραφία έχει περάσει προ πολλού. Αντισταθείτε στον πειρασμό να βάλετε ένα αρκουδάκι που κρατάει μια κόκκινη καρδιά, και προτιμήστε τον εαυτό σας. Προσοχή: οι φωτογραφίες προσώπου με άπειρα beauty φίλτρα είναι απωθητικές. Διαλέξτε κάποια με φυσικό φωτισμό, και αποφύγετε αλλόκοτες σκιάσεις που θυμίζουν πίνακα Θιβετιανού ζωγράφου.

Η συνέπεια είναι αρετή

Συμπληρωματικά στην παραπάνω συμβουλή, φροντίστε οι φωτό σας να ταιριάζουν με όσα γράφετε. Αν αναφέρεστε σε αιώνια αγάπη με γάμο στο Μαλιμπού και δίπλα έχετε εικόνα με εσάς να τρίβετε τις ρώγες σας, αναθεωρήστε. Αν, από την άλλη, αναζητάτε γρήγορο σεξ και η κεντρική φωτό είναι ένα νυφικό με χειροποίητη δαντέλα, η σύγχυση των επισκεπτών σας είναι δεδομένη. Κρατήστε συνέπεια σε όσα γράφετε και δείχνετε, μιας και τα διχασμένα προφίλ είναι ντεκαβλέ.

Περασμένες μου αγάπες

Μπορεί να έχετε υποφέρει από προηγούμενες σχέσεις, όμως αυτός δεν είναι λόγος να εξαπολύετε κατάρες στα πρώην γκομενάκια. Μην ξεχνάτε ότι φτιάξατε προφίλ για να φροντίσετε το παρόν και το μέλλον, και όχι για να αναμοχλεύετε το παρελθόν. Κρατήστε αξιοπρεπή στάση, και μην πυροβολείτε τους επισκέπτες με πληροφορίες για το κέρατο που έχετε φάει. Δείξτε τον καλοσυνάτο εαυτό σας, και φυλάξτε το δάκρυ για το πέμπτο ραντεβού.

Δε λες κουβέντα

Προσπαθήστε να μην απαντάτε μονολεκτικά όταν σας στέλνουν μήνυμα. Οι απαντήσεις τύπου ”ναι”, ”όχι” ”καλά είμαι”, θυμίζουν κατάσκοπο σε ανάκριση. Αφεθείτε στην στιγμή και επιτρέψτε στους άλλους να σας γνωρίσουν. Κάντε ερωτήσεις και δείξτε ότι θέλετε να μάθετε πληροφορίες. Αν το γκομενάκι δε σας ενδιαφέρει, είναι προτιμότερο να το πείτε από νωρίς, παρά να κάνετε ανούσιες συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να κουβεντιάσετε άλλο λόγω δουλειάς ή έκτακτου γεγονότος, πείτε το. Οι απότομες εξαφανίσεις από μια συνομιλία είναι ψιλοαγενείς. Και τέλος,

Εγκράτεια στο γυμνό

Μην στέλνετε γυμνές φωτογραφίες έτσι στο ξεκούδουνο. Ξέρω ότι η πόζα με εσάς να γαργαλάτε την κωλοτρυπίδα σας με ένα καρότο είναι υπέροχη, όμως μην τη στείλετε αν δε σας ζητηθεί. Δενδιεγείρονται όλες, όλοι και όλα από φωτογραφίες, ειδικά στην περίπτωση που δεν έχετε ανταλλάξει ούτε καλησπέρα. Συγκρατηθείτε, και επιβεβαιώστε συναίνεση προτού στείλετε γυμνό. Έτσι, θα κρατήσετε κυριλέ στάση και θα αποφύγετε βρισίδια.

Καλές επιτυχίες!

Μελίτα Σκαμπώ

Η Drag Queen της καρδιάς σας, τώρα και στο antivirus! Τα άρθρα μου κινούνται ανάμεσα στην κωμωδία και στην φάρσα, με τις αναλαμπές σοβαρότητας να είναι σπάνιες. Διαβάστε με δική σας ευθύνη και μην ξεχνάτε ότι η αλεπού κι αν κρύβεται, προβάλλει η ουρά της. Έχω και σελίδα στο Facebook, βρείτε με κι εκεί (κάνω αραιές αναρτήσεις, αλλά μαζεύω likes).




Δες και αυτό!