Ο Ρίκι Μάρτιν μιλάει για την ερωτική του ζωή μετά τον χωρισμό

14/06/2024
από
Σε συνέντευξη που έδωσε στον Άντι Κοέν πριν λίγο καιρό, ο Ρίκι Μάρτιν μίλησε για το αν βγαίνει με κάποιον, δεδομένου ότι χώρισε μέσα στο 2023.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν κάνει «dating» (βγαίνει με άτομα / ραντεβού), ο Πορτορικανός ποπ σταρ απάντησε: «Καθόλου».

«Λοιπόν, τι είναι τα ραντεβού; Περισσότερες από τέσσερις φορές; [με το ίδιο άτομο]. Όχι. Ένα booty call; (one night stand / σεξ). Ναι, εννοώ, είμαστε ενήλικες εδώ, σωστά;».

Ο παρουσιαστής του «Radio Andy» ρώτησε στη συνέχεια τον Μάρτιν αν προτιμά να βγαίνει ραντεβού ή να τα φτιάχνει με άντρες της βιομηχανίας του θεάματος ή με άντρες που δεν ασχολούνται καθόλου με τη σόουμπιζ. Ο Μάρτιν απάντησε: «Δεν με πειράζει. Οποιοσδήποτε από τους δύο, οτιδήποτε. Δεν έχει σημασία».

Τα likes και τα σχόλια στις δηλώσεις του Μάρτιν είναι τουλάχιστον διασκεδαστικά. Στους διάσημους που έκαναν like σε αυτή την ανάρτηση του «Radio Andy» με τον Πορτορικανό τραγουδιστή περιλαμβάνονται ο Τζόνι Σιμπίλι, ο Σαχίν Μπατ, ο Ντον Λέμον, ακόμα και η εφαρμογή Scruff.

Οι σταρ των ταινιών ενηλίκων Ντέιβιντ Αλκοσέρ, Σάροκ και Όστιν Γουλφ έκαναν επίσης like στην ανάρτηση, ενώ ο Γουλφ άφησε και ένα σχόλιο που έγραφε: «Τέσσερις (4) δεκαετίες στην κορυφή… Ο Ρίκι συνεχίζει να ανοίγει το δρόμο #TakeNotes».

Ο Μάρτιν και ο Γιοσέφ χώρισαν τον Ιούλιο του 2023 μετά από έξι χρόνια σχέσης (και γάμου). Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά από κοινού, αλλά τελικά αποφάσισε να χωρίσει φιλικά το περασμένο καλοκαίρι, παραμένοντας φίλοι.
Δες και αυτό!