Η Demi Lovato αισθάνεται «πολύ κουήρ» για να βγει με έναν cis άνδρα

12/03/2021
από

Τώρα που μεγαλώνει και γίνεται πιο σοφή, η Demi Lovato αρχίζει να καταλαβαίνει ποια είναι πραγματικά.

Σε ένα νεό cover story για το Glamour, η 28χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για το πώς το overdose που πέρασε το 2018 την οδήγησε να επανεξετάσει όλες τις πτυχές της ζωής της, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικότητάς της, και πόσο κουήρ είναι στ’ αλήθεια.

Η Lovato δήλωσε, ότι κάνει κάποιες σκέψεις από την άποψη των ετικετών, αλλά δεν είναι έτοιμη να δημοσιευτεί ακόμη κάτι σχετικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

«Ξέρω ποια είμαι και τι είμαι, αλλά περιμένω μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να κάνω coming out στον κόσμο, όπως είμαι», δήλωσε η Lovato στη συνέντευξη. “Ακολουθώ το χρονοδιάγραμμα των θεραπευτών μου, και χρησιμοποιώ αυτή τη φορά τον χρόνο μου, για να μελετήσω και να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου, στο ταξίδι μου και τι ετοιμάζομαι να κάνω.»

Όπου καταλήγει, η Lovato είπε: «αισθάνεται «πολύ κουήρ» για να είναι με έναν cis άνδρα» και τελικά το αγκαλιάζει αυτό. Το κόψιμο των μαλλιών της ήταν μέρος αυτής της αποδοχής και θέλει τελικά να ξυρίσει το κεφάλι της.

«Όταν άρχισα να μεγαλώνω, άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο κουήρ είμαι πραγματικά», πρόσθεσε η Lovato. «Τον περασμένο χρόνο ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν άνδρα, και όταν δε λειτούργησε, ήμουν σε φάση, ότι αυτό είναι ένα τεράστιο σημάδι. Νόμιζα ότι θα περνούσα τη ζωή μου με κάποιον. Τώρα, που δε θα το έκανα αυτό, ένιωσα αυτήν την αίσθηση ανακούφισης που μπορούσα να ζήσω την αλήθεια μου.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Καθώς μεγαλώνει, είναι πιο ικανή να πει τι της αρέσει και τι δεν της αρέσει. Και ακούει τον εαυτό της. «Συνδέθηκα με ένα κορίτσι και ήμουν σε φάση, αυτό «μου αρέσει πολύ περισσότερο» ένιωσα καλύτερα. Αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν σωστό.»

«Μερικά από τα παιδιά με τα οποία έκανα παρέα – όταν ήρθε η ώρα να είμαι σεξουαλική ή οικεία, θα είχα αυτό το είδος αντίδρασης ανακατέματος», συνέχισε. «Όπως, «απλά δε θέλω να βάλω το στόμα μου εκεί. Δε είχε να κάνει με το άτομο με το οποίο ήμουν. Απλώς, έβρισκα τον εαυτό μου να εκτιμά πολύ τις φιλίες αυτών των ανθρώπων, περισσότερο από το ειδύλλιο, και δεν ήθελα τον ρομαντισμό από κανέναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου.»

Αργότερα αυτόν τον μήνα, το ντοκιμαντέρ της Lovato στο YouTube Demi Lovato: Dancing With the Devil θα κυκλοφορήσει, δίνοντάς μας περισσότερες και σε βάθος λεπτομέρειες για τον αγώνα της και τις δυσκολίες της. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου.

Η Lovato είναι, επίσης, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και να παράγει μια νέα σειρά κωμωδιών για το NBC που ονομάζεται Hunger. Το Hunger ακολουθεί μια ομάδα φίλων σε μια ομάδα υποστήριξης ατόμων που αντιμετωπίσεις προκλήσεις με το φαγητό, καθώς μεγαλώνουν μαζί και προσπαθούν να βρουν «αγάπη, επιτυχία και ένα πράγμα, στο ψυγείο που θα τα κάνει όλα καλύτερα.»




Δες και αυτό!