Πατέρας έβαζε άτομα να κακοποιούν τον γιο του επειδή πίστευε ότι ήταν γκέι

10/02/2021
από

Ένας πατέρας καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακή στη Μάλτα, αφού ανάγκαζε γυναίκες να κακοποιούν τον επτάχρονο γιο του, επειδή πίστευε ότι ήταν γκέι.

Προειδοποίηση: ακολουθούν περιγραφές κακοποίησης παιδιών.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη πριν από πέντε χρόνια. Το θύμα, τώρα 12 ετών, μίλησε σε έναν κοινωνικό λειτουργό και την αστυνομία για όσα πέρασε, παρά τις απειλές του πατέρα του ότι θα μείνει κλειδωμένος σε ένα ίδρυμα, εάν ποτέ μιλήσει σε κανέναν για την κακοποίηση.

Ο 65χρονος άνδρας κατηγορήθηκε για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια, αφού οι γυναίκες που εμπλέκονται στο έγκλημα, υπέβαλαν αναφορά σε μια υπηρεσία προστασίας παιδιών.

Το δικαστήριο άκουσε ότι πατέρας του παιδιού, ανάγκασε τα 2 άτομα να κακοποιήσουν σεξουαλικά το αγόρι επειδή «δεν ήθελε ο γιος του να είναι γκέι και επειδή είχε ήδη δύο γκέι μέλη στην οικογένεια», αναφέρει η Malta Today.

Ο επιθεωρητής Busuttil, ο οποίος άσκησε κατηγορίες εναντίον του άνδρα, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι υπήρχαν υποψίες, όταν μια γυναίκα πήγε στην αστυνομία ισχυριζόμενη ότι είχε ζήσει μαζί του.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι ο άντρας την είχε πάει επανειλημμένα στη Μάρσα, κατά τη διάρκεια της περιόδου που ζούσε μαζί του και την ανάγκασε να εργαστεί στο σεξ.

Είπε επίσης ότι ο άνδρας την ανάγκασε να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί και ότι ήθελε το αγόρι να κάνει ομαδικές σεξουαλικές πράξεις με γυναίκες.

Μετά την αναφορά της, η αστυνομία πήρε συνέντευξη από το αγόρι παρουσία ενός κοινωνικού λειτουργού.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο επιθεωρητής Busuttil είπε ότι η αστυνομία κατάλαβε μέσω της συνομιλίας τους με το αγόρι, ότι ο πατέρας χρησιμοποιούσε συγκεκριμένες λέξεις ως κώδικα για να χρησιμοποιεί το αγόρι όταν αναφερόταν σε συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις.

Ο επιθεωρητής Spiteri, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην έρευνα, είπε στο δικαστήριο ότι μία από τις γυναίκες κατέθεσε ότι ο άντρας χτυπούσε τον γιο του με καλώδιο όταν δεν μπορούσε να έχει στύση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το αγόρι κακοποιήθηκε σεξουαλικά κι από άλλες γυναίκες με εντολή του πατέρα του, ενώ τα ναρκωτικά συχνά λαμβάνονταν υπό την παρουσία του αγοριού.

Το αγόρι μεταφέρθηκε σε υπηρεσίας προστασίας των παιδιών μετά την αποκάλυψη της κακοποίησης.

Ο πατέρας στο δικαστήριο υποστήριξε ότι ήταν αθώος, αλλά κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης.




Δες και αυτό!