Ο Max Parker επιβεβαίωσε τη σχέση του με τον «τηλεοπτικό» αδερφό του

26/12/2020
από

Ο Max Parker γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά Emmerdale επιβεβαίωσε τις φήμες για τη σεξουαλικότητά του, μιλώντας για τον σύντροφό του, Kris Mochrie.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Attitude, ο Parker μίλησε για το πώς συνάντησε τον Mochrie στο σετ της βρετανικής σαπουνόπερας (ο Mochrie υποδήθηκε τον αδερφό του) και για το πως η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε σχέση.

https://www.instagram.com/p/CGj9iSvFk3s/

«Νιώθω άνετα τώρα γνωρίζοντας ότι είμαι γκέι», είπε ο Parker.

Η ζωή για τον ίδιο δεν ήταν πάντοτε τόσο άνετη. Ο Parker μεγάλωσε σε μια πόλη έξω από το Μάντσεστερ τη δεκαετία του 1990, όπου όλα τα αγόρια έπαιζαν ποδόσφαιρο και είχαν κοπέλα.

Ο Parker δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσπαθούσε να είναι ένα τυπικό straight έφηβο αγόρι που έπαιζε σπορ και έβγαινε με κορίτσια, αλλά τα σαββατοκύριακα έπαιρνε μέρος στο θέατρο και έκανε παρέα με άλλα γκέι παιδιά, παρόλο που παρέμενε στην ντουλάπα.

https://www.instagram.com/p/CECNhu-D4wz/

Τελικά έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 16 ετών για να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να ζήσει πιο ανοιχτά. Με την πάροδο των χρόνων, τελικά, αισθάνθηκε αρκετά άνετα για να βρει τον εαυτό του και στη συνέχεια να μιλήσει στους γονείς του, που φυσικά το ήξεραν.

Ο Parker γνώρισε τον Mochrie στο σετ του Emmerdale την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων του Mochrie. Ενώ δεν είχαν σκηνές μαζί, ο Mochrie σύστησε για λίγο τον εαυτό του κάτι που ήταν αρκετό για να γνωριστούν.

«Δεν ήξερα ότι ήταν γκέι, αλλά θυμάμαι να σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφος», είπε ο Parker.

Γρήγορα συμβουλεύτηκε τον Tinder για να ελέγξει το προφίλ του Mochrie, το οποίο βγήκε πρώτο. Ο Parker το θεώρησε σημάδι, οπότε «έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας ένα μήνυμα στο Instagram».

https://www.instagram.com/p/CEuAJqxFnBA/

Το ζευγάρι άρχισε γρήγορα να βγαίνει και οι φήμες ξεκίνησαν λίγο μετά. Παρόλο που είχε ήδη κάνει coming out στους γονείς του και σε επιλεγμένους φίλους του, οι ειδήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητά του και τη σχέση του με τον Mochrie τον ανάγκασαν να μιλήσει και στους παππούδες του. Όπως και με τους γονείς του, όλα πήγαν μια χαρά.




Δες και αυτό!