Ο Elton John και ο David Furnish γιόρτασαν την 15η επέτειό τους

22/12/2020
από
επέτειος

Ο Elton John και ο σύζυγός του David Furnish γιόρτασαν τη 15η επέτειο του συμφώνου τους, χθες Δευτέρα (21 Δεκεμβρίου) δίνοντας τον ίδιο όρκο να «συνεχίσουν τον αγώνα για την ισότητα».

Ανέβασαν στο Instagram εικόνες από τη μυστική τελετή τους στο Windsor, Berkshire, το δημαρχείο το 2005, μαζί με μια φωτογραφία από τη γαμήλια δεξίωση του 2014.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που είμαστε με τον Elton John», έγραψε ο 58χρονος Furnish.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Furnish (@davidfurnish)

“Τι υπέροχη μέρα που ήταν. Πριν από έξι χρόνια, ανανεώσαμε τους όρκους μας και παντρευτήκαμε νόμιμα μπροστά στους δύο όμορφους γιους μας. Αυτό το είδος πολιτικής προόδου ήταν αδιανόητο όταν μεγάλωνα. Ωστόσο, παρά όλες αυτές τις ασυνήθιστες θετικές αλλαγές, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι εξακολουθεί να είναι παράνομο να είμαι ΛΟΑΤ+ σε 70 χώρες και ότι μπορεί να μου επιβληθεί θανατική ποινή σε 12 χώρες από αυτές.” 

Ο Furnish με την ευκαιρία μίλησε για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Elton John AIDS Foundation, για τη «συνέχιση του αγώνα για την ισότητα για τα ΛΟΑΤΚΙ+ αδέλφια μας σε όλον τον κόσμο.»

Elton John: «Η σχέση μας γίνεται ισχυρότερη κάθε μέρα» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

Μοιράζοντας μια παρόμοια εικόνα, ο 73χρονος John έγραψε:

«Η σχέση μας ενισχύεται κάθε μέρα και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την αγάπη που μοιραζόμαστε και για τους δύο όμορφους γιους μας. Ωστόσο, είμαστε οι τυχεροί, καθώς εκατομμύρια γκέι σε όλο τον κόσμο υφίστανται διακρίσεις λόγω της σεξουαλικότητάς τους. Αυτό είναι ντροπή. Όλοι αξίζουμε να αγαπάμε όποιον θέλουμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ισότητα για όλα τα άτομα.» 

Ο John και ο Furnish ήταν μεταξύ μερικών από τους πρώτους Βρετανούς που υπέγραψαν σύμφωνο, ενώ ήταν μαζί ήδη για περίπου 12 χρόνια, πριν από την ισότητα στον γάμο.

https://avmag.gr/120924/quot-eimaste-mazi-sas-de-tha-afisoyme-kanena-piso-mas-quot/




Δες και αυτό!