Ο χαρακτήρας του Loki μάλλον θα είναι κουήρ και στη νέα σειρά

06/11/2020
από
Loki, Thor, κουήρ

Σύμφωνα με μια αναφορά στο We Got This Covered, ο Daniel Richtman αναφέρει ότι ο Loki θα μοιάζει περισσότερο με το κόμικ στο επερχόμενο σόου του Disney+, καθώς θα έχει δύο ερωτικά ενδιαφέροντα, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Ορισμένες φήμες υπαινίσσονται, επίσης, ότι μπορεί να δούμε κάτι από Lady Loki (στα κόμικς, ο Loki έχει ρευστό φύλο). Μια εικόνα της ηθοποιού Sophia Di Martino με στολή που μοιάζει πολύ με μια εκδοχή του Loki, έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι μπορεί εκείνη να υποδυθεί τη γυναικεία εκδοχή του χαρακτήρα. Ωστόσο, άλλες πηγές υποθέτουν ότι θα παίξει απλώς την σούπερ-κακιά Enchantress.

Στην πραγματικότητα δεν είναι γνωστά πολλά για τη σειρά, αλλά οι φήμες οργιάζουν. Η σειρά θα περιλαμβάνει ταξίδια στον χρόνο, οπότε αιωρείται ακόμη κι η φήμη, ότι ο Richard E. Grant, ο οποίος δεν ξέρουμε μέχρι στιγμής τι ρόλο να παίξει, πιστεύεται ότι μάλλον θα κάνει μια παλαιότερη έκδοση του Loki. Άλλες αναφορές λένε, ότι το περασμένο έτος η αγγελία της Marvel για «τρανς γυναίκα ηθοποιό γύρω στα 20 ή 30» αφορούσε, επίσης, αυτήν τη σειρά.

Αυτές οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Sera, μία τρανς άγγελος της Marvel Comics, θα μπορούσε να είναι μία χαρακτήρας στη σειρά και ότι τότε θα μπορούσε ίσως να γίνει και ένα άλμα και στις ταινίες στο μέλλον.

Τα γυρίσματα και η παραγωγή για τον Loki έχουν καθυστερήσει λόγω της πανδημίας, αλλά η σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ το 2021.

Το Marvel Cinematic Universe έχει επικριθεί για την έλλειψη συμπερίληψης και ποικιλομορφίας, αλλά φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να αλλάζει. Οι επερχόμενες ταινίες The Eternals and Thor: Love and Thunder έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα έχουν κουήρ χαρακτήρες.

Ο Brian Tyree Henry πρόκειται να παίξει τον Phastos, έναν γκέι υπερήρωα με σύζυγο και παιδιά στο The Eternals, ενώ η Tessa Thompson επιβεβαίωσε ότι ο χαρακτήρας της Valkyrie θα αποκτήσει μία γυναίκα ως το ερωτικό της ενδιαφέρον, για την επερχόμενη συνέχεια του Thor. Και οι δύο ταινίες έχουν καθυστερήσει, επίσης, λόγω της πανδημίας.




Δες και αυτό!