Ο διευθυντής της Marvel, Kevin Feige, δήλωσε ότι θα υπάρξουν “οπωσδήποτε” κουήρ και τρανς χαρακτήρες στις επερχόμενες ταινίες του franchise.

Ο Feige εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση Q & A στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, όπου δέχτηκε ερωτήσεις, μεταξύ άλλων, για την ποικιλομορφία και την εκπροσώπηση στο Marvel Cinematic Universe (MCU).

Όταν ρωτήθηκε αν είναι στα σχέδια της Marvel να υπάρξουν περισσότεροι ΛΟΑΤ+ χαρακτήρες στο MCU, “ειδικά τρανς χαρακτήρες” , ο Feige απάντησε:

“Οπωσδήποτε, ναι.” Είπε μάλιστα, ότι αυτό θα γίνει «πολύ σύντομα σε κινηματογραφική ταινία που γυρίζεται τώρα» .

Όταν ρωτήθηκε από άλλο μέλος του ακροατηρίου, εάν οι επιτυχίες του Black Panther και του Captain Marvel θα ανοίξουν τον δρόμο για την αναπαράσταση περαιτέρω ποικιλομορφίας στις ταινίες, ο Feige είπε ότι αυτό “ήταν πάντα το σχέδιο για εμάς” .

Παρόλο που δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, τα λόγια του Feige φαίνεται να επιβεβαιώνουν μια προηγούμενη αναφορά, ότι η Marvel αναζητούσε μία τρανς ηθοποιό για να παίξει μία νέα σούπερ-ηρωίδα. Αναφέρθηκε τον Ιούλιο του 2019 ότι το στούντιο αναζητούσε μία τρανς γυναίκα, οποιασδήποτε εθνικότητας ερμηνευτικής ηλικίας 20-30 ετών.

Η Geeks WorldWide υπέθεσε τότε, ότι ο ρόλος της θα είναι για τη Sera, τη μόνη τρανς γυναίκα της Marvel και ότι θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Thor: Love and Thunder. Η ιστοσελίδα εξέφρασε την ελπίδα ότι η Sera θα μπορούσε να δημιουργήσει μία ενδιαφέρουσα ιστορία αγάπης με την Valkyrie, την οποία υποδύεται η Tessa Thompson, ενώ ο Feige έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η ηρωίδα αυτή θα έχει μια τεράστια ιστορία.

Η προπαραγωγή για την ταινία Thor: Love and Thunder θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου του 2021.

Πριν από αυτό, όμως, ετοιμαζόμαστε για το The Eternals, που θα έχουμε τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπερήρωα του MCU, τον Phastos, που θα είναι «παντρεμένος [με έναν άνδρα] … και αυτό είναι μόνο ένα μέρος του ποιος είναι» . Τον Phastos θα υποδυθεί ο Brian Tyree Henry στην ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου του 2020.