Δωρεάν διαδικτυακή προβολή της LGBTQ ταινίας RETABLO στις 12 Οκτωβρίου

08/10/2020

Το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA παρουσιάζει τις «Ημέρες Ισπανόφωνου Κινηματογράφου/ Días de Cine Hispanófono» στις 12-14 Οκτωβρίου 2020, μία νέα πρωτοβουλία που συμπίπτει χρονικά με την «Día de la Hispanidad/ Día de la Raza» (Ημέρα της Ισπανοσύνης/Ημέρα της Φυλής).

Στα πλαίσια της online εκδήλωσης «Ημέρες Ισπανόφωνου Κινηματογράφου 2020» από το ΦεστιβάλΙσπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA, θα προβληθεί η Περουβιανή ταινία RETABLO του Alvaro Delgado Aparicio.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Σεγούνδο Παουκάρ, ένας 14χρονος νεαρός που μαθαίνει την τέχνη του ρετάμπλ, θα πέσει πάνω σε ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό, όταν θα δει τον πατέρα του Νοέ με έναν άλλο άντρα. Προσπαθώντας να συμβιβάσει αυτό που είδε με την παραδοσιακή πατριαρχική ζωή του χωριού, θα νιώσει τον εαυτό του να καταρρέει και να αλλάζει.
(Alvaro Delgado Aparicio, Περού/Γερμανία/Νορβηγία, 2017, 95’)

Κατά τη διάρκεια των «Ημερών Ισπανόφωνου Κινηματογράφου/Días de Cine Hispanófono» θα παρουσιαστούν έξι (6) βραβευμένες Ισπανόφωνες ταινίες από την Ισπανία και την Λατινική Αμερική, μέσω διαδικτύου και απολύτως δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για 24 ώρες για συσκευές εντός της Ελλάδας.
Προβολές στο https://video.fecha.gr.

 

https://avmag.gr/130394/imeres-ispanofonoy-kinimatografoy-diadiktyaka-stis-12-14-oktovrioy/




Δες και αυτό!