Γκέι άνδρας χάνει το 90% των ΛΟΑΤΚΙ+ φίλων του επειδή στηρίζει τον Τραμπ

05/10/2020
από
Γκέι άνδρας χάνει το 90% των ΛΟΑΤΚΙ+ φίλων του επειδή στηρίζει τον Τραμπ

Ένας γκέι άνδρας δήλωσε ότι έχασε τα περισσότερα από τα ΛΟΑΤΚΙ+ φιλικά του πρόσωπα, επειδή υποστηρίζει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών Τραμπ – που αγωνίζεται επί του παρόντος με τον κορονοϊό – επιδιώκει την επανεκλογή του στις 3 Νοεμβρίου, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας στο Metro.co.uk, ο υπεύθυνος του Trump, Chris Mulvihill, υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος «δεν έκανε τίποτα» για να βλάψει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ Αμερικανών.

“Είδα μια μεγάλη προπαγάνδα σχετικά με το ότι ο Τραμπ είναι αντι-γκέι, αλλά μπορώ να δω ότι ο Τραμπ δεν είναι εναντίον των γκέι” , είπε. “Οι άνθρωποι είναι πολύ άδικοι με τις απόψεις τους κι αυτό με έκανε να νιώθω ότι πρέπει να ψηφίσω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, επειδή είμαι γκέι. Αφού ψήφισα υπέρ του Τραμπ το 2016 και βγήκα ανοιχτά ως ένας από τους υποστηρικτές του, έχασα το 90% των φίλων μου, το βρήκαν ασυγχώρητο. Η υποστήριξή μου για τον Τραμπ χάλασε τις φιλίες μου, πολλοί άνθρωποι έχουν ένα αδιάκοπο μίσος γι’ αυτόν και δε δέχονται τις απόψεις μου.” 

Ο 45χρονος πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι καν σαν μέρος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας πια. Δε θέλω να θεωρηθώ ως «γκέι άτομο» , θέλω να κριθώ σαν ένα άτομο.»

Η ιστοσελίδα της Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με τίτλο «Το χρονοδιάγραμμα του μίσους του Τραμπ» περιγράφει πώς η προεδρία του Τραμπ επηρέασε την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ και άλλες μειονοτικές ομάδες – ξεκινώντας με τη στιγμή που όλες οι αναφορές για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα αφαιρέθηκαν από τον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, τον Ιανουάριο 2017.

Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η HRC επαναλαμβάνει πώς «ο Τραμπ έκανε την επικίνδυνη και μη πατριωτική κίνηση περί απαγόρευσης των τρανς ατόμων να υπηρετούν στο στρατό.» 

Τον Μάιο του 2018, “η HRC απάντησε στην είδηση ότι η διοίκηση Trump-Pence διέταξε το Προεδρείο των Φυλακών να χρησιμοποιήσει το “βιολογικό σεξ” για να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι τρανς κρατούμενες/οι θα στεγάζονται, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε σημαντική πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης, επίθεσης και άλλων διακρίσεων.”  




Δες και αυτό!