Γκέι μπαμπάδες δύο παιδιών μέσω διπλής παρένθετης γονεϊότητας

06/08/2020
από
Γκέι μπαμπάδες δύο παιδιών μέσω διπλής παρένθετης γονεϊότητας

Γκέι μπαμπάδες δύο παιδιών με διαφορά λίγων εβδομάδων μέσω παρένθετης γονεϊότητας.

Tο Good Morning America έχει την χαρούμενη ιστορία που χρειαζόμαστε των Terrell και Jarius που μοιράστηκαν την ιστορία τους ως μπαμπάδες.

«Ψάχναμε κι εμείς στο διαδίκτυο για άτομα που να μοιάζουν με εμάς, όταν προσπαθούσαμε να γίνουμε γονείς, να πάρουμε ένα σπίτι, κι όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα, και δυστυχώς δεν το βρίσκαμε» , δήλωσε ο Terrell, “οπότε αποφασίσαμε να συμπληρώσουμε το κενό και να γίνουμε οι “δοκιμαστές.” 

Μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο το 2015, το ζευγάρι άρχισε να ετοιμάζεται για να κάνει οικογένεια. Αποφοίτησαν Μάιο, αγόρασαν ένα σπίτι τον επόμενο Ιούλιο και μέχρι τον Οκτώβριο περίμεναν ήδη παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Terrell & Jarius Joseph (@terrell.and.jarius) στις

Ήταν «ανεμοστρόβιλος» , παραδέχτηκε ο Terrell. Δυστυχώς, η εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή, την οποία ο Jarius χαρακτήρισε ως «απώλεια που δεν ξεπερνάς ποτέ» . Κι ενώ το ζευγάρι θρήνησε αυτήν την απώλεια, και εξακολουθεί να αισθάνεται τον αντίκτυπο αυτής, συνέχισε, βρίσκοντας άλλη παρένθετη μητέρα.

Η επόμενη φαινόταν να είναι “ό,τι θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε ποτέ” , αλλά δυσκολευόταν να μείνει έγκυος. Κι ενώ οι απώλειες αυξάνονταν, το ζευγάρι άρχισε να ψάχνει και τρίτη παρένθετη υποψήφια. Σε μια απροσδόκητη ανατροπή, οι δύο προηγούμενες έμειναν έγκυοι με τα μωρά τους, τον Ashton και την Aria, τα οποία γεννήθηκαν με διαφορά μερικών εβδομάδων.

@terrell_jariusDonut bun with curly bangs 😍 what’s the next style you guys want to see? ##lgbt ##babiesoftiktok ##hair ##hairstyles ##family ##tutorial ##babygirl

♬ Rags2Riches (feat. ATR Son Son) – Rod Wave

Ως αποτέλεσμα, οι δύο μπαμπάδες κατάφεραν να αφήσουν τη δουλειά τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, να γίνουν δημιουργοί και να καταλήξουν μπαμπάδες των social media πλήρους απασχόλησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Terrell & Jarius Joseph (@terrell.and.jarius) στις

«Θέλαμε να δείξουμε λίγη ποικιλομορφία ομόφυλων γονέων» , είπε ο Jarius. Το ζευγάρι ανακηρύχθηκε σε «Διευθύνων Σύμβουλος της Dreams Come True» , δεδομένης της ικανότητάς τους να επιμένουν ενόψει της δυσκολίας. Συνεχίζουν να μοιράζονται την ιστορία τους (και το αστείο περιεχόμενο τους) σε YouTube, Instagram και TikTok.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashton & Aria (@ashton.nd.aria) στις




Δες και αυτό!