Έχουμε το πρώτο επίσημο γκέι ζευγάρι στα Pokemon; Οι φανς λένε ναι!

20/02/2020

Ρομαντική σχέση υπαινίσσεται η Gamefreak στο παιχνίδι Pokemon Masters, μετά από πρόσφατο update.

Πρόκειται για τους χαρακτήρες Gym Leader Wallace και Champion της περιοχή Hoenn, Steven. Το update έγινε του Αγίου Βαλεντίνου και πρόσθεσε μερικά πράγματα στο παιχνίδι που τράβηξαν την προσοχή.

Ο χρήστης u/fossli-arm στο Reddit γρήγορα παρατήρησε τον διάλογο μεταξύ των χαρακτήρων ο οποίος κάνει υπαινιγμούς για τη σχέση των δύο χαρακτήρων.

Συγκεκριμένα, οι δύο χαρακτήρες επιστρέφουν από κάπου που είχαν πάει να «μαζέψουν πέτρες» με τον Steven λέει στον Wallace «χτίζοντας μια φιλία και κάποιον τόσο έξυπνο και ενθαρρυντικό αποτελεί σημαντικό μέρος του ταξιδιού μου». Σε αντίδραση σε αυτό, η μουσική που παίζει από πίσω, δείχνει πόσο τον άγγιξε αυτό το σχόλιο του Steven.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί η αντίδραση ενός τρίτου χαρακτήρα του Barry, ο οποίος στο άκουσμα αυτού του διαλόγου λέει «Μισό λεπτό, Ίσως αυτός και ο Wallace είναι… Μπα!».

Το γεγονός επίσης ότι το υpdate βγήκε του Αγίου Βαλεντίνου, όπως επίσης και τα rainbow σημαιάκια που προστέθηκαν στο lobby, αφήνει αρκετά υπονοούμενα για την σχέση των δύο χαρακτήρων.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ανοιχτά γκέι Champion και Gym Leader στον κόσμο των Pokemon;

Gamefreak σταμάτα το Queerbating και απάντησέ μας ξεκάθαρα!




Δες και αυτό!