Γέννησε τα παιδιά του gay γιου της γιατί ήθελε να τον βοηθήσει να γίνει πατέρας

11/09/2019
από

Η Valdira das Neves, μια 45χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία, γέννησε πρόσφατα τα δίδυμα – Noah και Maria Flor, μέσω της διαδικασίας της παρένθετης μητρότητας.

Η ίδια ήθελε να βοηθήσει τον 24χρονο gay γιο της, Marcelo das Neves Junior, να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει πατέρας.

Η Valdira δέχθηκε το -γονιμοποιημένο από το σπέρμα του γιου της – ωάριο μέσω εμφύτευσης.

Μάνα και γιος πήραν την απόφαση αυτή, όταν η Valdira έχασε το παιδί που κυοφορούσε πριν 4 χρόνια.

“Πριν από 4 χρόνια περίπου, η μάνα μου μου έμεινε έγκυος από τον πατέρα μου. Αλλά η μικρή μου αδερφή δεν τα κατάφερε τελικά”, δήλωσε ο Marcelo στο τοπικά μέσα.

Γνωρίζοντας ότι όσο περνούν τα χρόνια θα γινόταν όλο και πιο δύσκολο να κυοφορήσει ένα παιδί, η Valdira ξεκίνησε να ψάχνει κλινικές, που θα μπορούσαν να τη βοηθήσει να κάνει ένα παιδί.

Τότε ήταν που ο γιος της την ενημέρωσε για την διαδικασία της παρένθετης μητρότητας και την επιθυμία του να γίνει πατέρας. Έτσι συμφώνησε να γεννήσει το παιδί του γιου της.

Υπήρξε μια μικρή στιγμή ανησυχίας αμέσως μετά τη γέννηση των παιδιών, καθώς ο Νώε δυσκολευόταν να αναπνεύσει και αμέσως μπήκε στη Μονάδα Παιδιατρικής Εντατικής Θεραπείας για να αντιμετωπίσει το θέμα.

“Είμαι λίγο ανυπόμονος γιατί χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα καθώς γεννήθηκαν λίγο νωρίτερα”, δήλωσε ο Marcelo στα ΜΜΕ. “Αλλά [τα νεογέννητα] είναι καλά, χάρη στο Θεό.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!