Μετά τη διαγραφή του αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη ο Θεόδωρος Γιάνναρος

05/09/2019

Συγγνώμη από το κόμμα του αλλά και τους φίλους του ζητάει με νεότερη ανάρτησή του ο Θεόδωρος Γιάνναρος, ο οποίος διεγράφη από τη ΝΔ λόγω των πρόσφατων ρατσιστικών του σχολίων.

“Αντέδρασα λάθος γιατί δεν έχω συνηθίσει να ονομάζουν τους Έλληνες φασίστες -ειδικά εκείνοι που ευεργετήθηκαν! Παρ’ όλα αυτά έπρεπε να είχα συγκρατηθεί στην πληκτρολόγηση της απάντησης! Η Αντίδράση μου, όπως έγινε, σίγουρα ήταν λάνθασμένη -δε χρειάζονται δικαιολογίες!. Τώρα, με καθαρό μυαλό μπορώ να πω, πως πορεύομαι στο όποιο αύριο με καθαρή τη συνείδησή μου -κρυστάλλινη! Έδωσα πολλές μάχες στη ζωή μου -μάχες με αξιοπρέπεια… άλλες τις κέρδισα άλλες τις έχασα! Όμως παρέμεινα! σταθερός στα πιστεύω μου & έτσι θα συνεχίσω! Σας ευχαριστώ!”, έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα νέο tweet.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας: «Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Χυδαία ρατσιστικά σχόλια από στέλεχος της ΝΔ κατά πρόσφυγα

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!