Το αεροπλάνο του Diplo είχε πρόβλημα κι εκείνος έγραψε ότι ίσως είναι gay

07/08/2019
από

Ο Αμερικανός Dj και μουσικός παραγωγός Diplo έγραψε στους θαυμαστές του “ίσως είμαι gay”, τη στιγμή που το αεροπλάνο του ετοιμαζόταν για αναγκαστική προσγείωση.

Ενώ οι πιλότοι φορούσαν τις μάσκες οξυγόνου, ο Diplo συνδέθηκε στο WiFi του αεροπλάνου για να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram.

“Το παράθυρο μου στο αεροσκάφος έχει σπάσει και οι πιλότοι φορούν μάσκες και δεν είμαι σίγουρος αν θα καταφέρω να έρθω στη συναυλία μου το βράδυ”, έγραψε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: “Επίσης δεν σας το έχω πει ποτέ αλλά ίσως είμαι gay…”

https://www.instagram.com/p/B0tlFP8nJzX/?utm_source=ig_embed

Όταν πέρασε ο κίνδυνος, ο Diplo έγραψε: “Προσγειωθήκαμε και κανείς δεν πέθανε. Ακόμη μπορεί να είμαι gay αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να ξεναπετάξω…”

Ο Diplo (γνωστός κι ως Thomas Pentz) είναι ο δημιουργός της ηλεκτρονικής μουσικής ομάδας Major Lazer. Είναι επίσης ο καλλιτέχνης πίσω από τα τραγούδια “Close to Me” της Ellie Goulding και “Where Are Ü Now” του Justin Bieber.

Δεν είναι η πρώτη φορά, μάλιστα, που αναφέρεται στη σεξουαλικότητα του. Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ένας θαυμαστής τον ρώτησε αν είναι straight, εκείνος απάντησε: “Η αρρενωπότητα είναι μια φυλακή”.

Δεν είναι βέβαια λίγοι κι αυτοί που αμφισβητούν τις προθέσεις τους, υποστηρίζοντας ότι η πρόσφατη του ανάρτηση στο Instagram, αποτελεί αναφορά σε γνωστή κινηματογραφική σκηνή.

 




Δες και αυτό!