Όταν οι επικίνδυνες “θεραπείες μεταστροφής” των γκέι εφαρμόζονται από ιερείς στην Κύπρο

01/08/2019

Δεν είναι λίγες οι χώρες, οι οποίες αποφάσισαν να απαγορεύσουν δια νόμου τις επικίνδυνες “θεραπείες”, που υπόσχονται ότι μπορεί να κάνουν ένα γκέι άτομο στρέιτ, αντιλαμβανόμενες τον εγκληματικό τους χαρακτήρα.

Αυτές οι λεγόμενες “θεραπείες μεταστροφής” δεν είναι ξένες και για τη Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, αφού υπάρχουν ιερείς που ακόμη και στις μέρες τις εφαρμόζουν, εκμεταλλευόμενοι χυδαία την πίστη των ανθρώπων.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε τη μαρτυρία ενός γκέι άνδρα από την Κύπρο.

https://www.youtube.com/watch?v=WBKuxGV0iB8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0ZQpeZgryxhM6Xjw-d8uwmcM4hxMkfkMzktGnEIfiFbToPIWXzKWkHJ9w

Η δημοσίευση του περιστατικού έγινε μέσα από το κανάλι στο YouTube της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου.

Προφανώς και δεν είναι η πρώτη φορά που πληροφορούμαστε για προσπάθειες ιερέων (στην Ελλάδα και στην Κύπρο) να “ξορκίσουν” την ομοφυλοφιλία και δυστυχώς δεν θα είναι η πρώτη.

Και κάπου δημιουργείται η εξής απορία: Γιατί αυτές οι “θεραπείες” δεν χαρακτηρίζονται ως εγκληματικές και δεν επιφέρουν την τιμωρία αυτών που τις εφαρμόζουν; 

Διαβάστε επίσης

Κάτι για την ελληνική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από “ομοφυλόφιλους που θέλουν να ξεπεράσουν την αμαρτία τους”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!