Η Megan Rapinoe οδήγησε τις ΗΠΑ στη νίκη για το Παγκόσμιο Κύπελλο

08/07/2019
από

Η λεσβία αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ έφυγε από τη Γαλλία με το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα πολυπόθητα βραβεία Golden Boot και Golden Ball.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών και η αρχηγός τους έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, μιας κι η ομάδα νίκησε την Ολλανδία 2-0 στον τελικό στη Λυών της Γαλλίας. Κι αυτή είναι η τέταρτη διάκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο και η δεύτερη στη σειρά.

Η Megan Rapinoe αναγνωρίστηκε ως κορυφαία παίκτρια ατομικά και ως καλύτερη σκόρερ. Η ποδοσφαιρίστρια πέτυχε το πρώτο γκολ στο 61ο λεπτό. Η ανοιχτά λεσβία παίκτρια σημείωσε συνολικά έξι γκολ σε όλο το τουρνουά.

«Είναι απίστευτο» , δήλωσε η 34χρονη στο Fox News.

«Για να ξέρετε όλα τα μέλη της ομάδας μας δούλεψαν, όπως είναι προφανές, σκληρά. Έχουμε όλες μας τους φίλους και την οικογένειά μας εδώ. Είναι σουρεαλιστικό. Δεν ξέρω πώς να νιώθω τώρα. Είναι γελοίο.”

Η Rapinoe βρίσκεται σε σχέση με τον αστέρι του WNBA, Sue Bird.

Μένει να δούμε αν θα επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο για να συναντήσει τον Τραμπ, μιας και τον περασμένο μήνα είχε κάνει δήλωση που έλεγε ότι αν κερδίσει δε θα πάει στον «γ@#$ένο Λευκό Οίκο» .

Πρώτη φορά ομόφυλο ζευγάρι στο εξώφυλλο του γυμνού τεύχους του ESPN




Δες και αυτό!