Πρώτη φορά ομόφυλο ζευγάρι στο εξώφυλλο του γυμνού τεύχους του ESPN

27/06/2018
από

Η μπασκετμπολίστρια Σου Μπερντ κι η ποδοσφαιρίστρια Μέγκαν Ράπινο είναι το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που συμπεριλήφθηκε στη λίστα του νέου τεύχους του περιοδικού ESPN και μάλιστα εμφανίζεται στο εξώφυλλο.

Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να κάνουν coming out. Η ορατότητα είναι σημαντική” δήλωσε η Ράπινο, 32 ετών, στη Τζεμέλ Χίλλτου του ESPN σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα. “Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα εξώφυλλο, ή οτιδήποτε άλλο. Από την άποψη του πολιτισμού και της κοινωνίας, κάποιος πρέπει να το κάνει» .

Η Ράπινο, που παίζει για την εθνική ομάδα των γυναικών των ΗΠΑ και η Μπερντ, που είναι στην ομάδα του Σιάτλ, μίλησαν για τη σχέση τους δημοσίως πέρυσι.

Η Μπερντ, 37 ετών, πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι στο μέλλον ένα gay ζευγάρι που θα εμφανίζεται σε ένα περιοδικό να μην αποτελεί συνταρακτικό νέο, αλλά θα είναι μέρος του κανόνα.

Άλλα μεγάλα ονόματα αθλητριών και αθλητών που συμμετέχουν είναι τα εξής: Σακουόν Μπάρκλεϊ (ποδόσφαιρο), Τόρι Μπόουϊ (δρόμος), Λόρελ Τσάμπερλεϊν (μπέιζμπολ), Τζέσι Ντίγκινς (σκι), Κρίσταλ Νταν (ποδόσφαιρο), Σάρλοτ Φλερ (πάλη), Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (ποδόσφαιρο), Ντάλας Κιουτσέλ (μπέιζμπολ), Γιάσιελ Πούιγκ (μπέιζμπολ), Άνταμ Ρίπον (πατινάζ), Mπριάνα Στιούαρτ (μπάσκετ), Καρλ Άντονι Τάουνς (μπάσκετ).

Photo Eric Lutzens
Photo Eric Lutzens
Photo Eric Lutzens



ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!