Το χθεσινό Thessaloniki Pride ήταν ξεχωριστό για πολλούς λόγους. Ένας απ΄αυτούς ήταν και η – συγκινητική – πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή του φεστιβάλ.

Μετά από 11 χρόνια σχέσης, ο Γιώργος αποφάσισε να ζητήσει από τον σύντροφό του, Χάρη, να τον παντρευτεί. Και το έκανε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Ζήτησε από την ομάδα του Pride να ανέβει στη σκηνή. Εκεί πήρε το μικρόφωνο και κάλεσε τον Χάρη να ανέβει κι αυτός.

“Με τον Χάρη είμαστε 11 χρόνια μαζί. Έντεκα μοναδικά χρόνια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄αυτά τα χρόνια. Ήταν μοναδικά. Σ΄αγαπώ πάρα πολύ και γι΄αυτό τον λόγο…”, είπε συγκινημένος ο Γιώργος καθώς γονάτισε μπροστά από τον σύντροφό του.

Δείτε το βίντεο 

Το χθεσινό #thessaloniki #pride ήταν πολύ σημαντικό για εμένα και τον Harry Kafetzis γιατί του επιφυλασσα μια μεγάλη έκπληξη. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τους διοργανωτές του Pride που με την βοηθεια τους μας προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία και πραγματοποίησαν ένα όνειρο μου.Υ.Γ.: όσοι θέλετε να βγάλετε χολή ευχομαι να την καταπιείτε και να ησυχάσουμε. Από εκεί και πέρα εάν προσπαθήσετε να πληγώσετε δικά μας άτομα με μπηχτές και υπονοούμενα να ξέρετε θα το μάθω και μετά δεν σας σώζει κάνεις. Φιλιά σε όλους #αγαπη #love #equality #proud and #loud

Gepostet von Γιώργος Καραντώνης am Sonntag, 23. Juni 2019

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!