credits: Sophianna Kokkini, Paris Kyrkiotis

Ο Καπουτζίδης και ο Σεργουλόπουλος στην παρουσίαση του EuroPride 2024

09/04/2024
από
Το φετινό EuroPride, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. 

Μετά τη Μάλτα, το φετινό EuroPride έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 21-29 Ιουνίου, με θέμα «Persevere, Progress, Prosper».

Σύμφωνα με την ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του EuroPride στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης και ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, θα βρεθούν στη σκηνή του Pride.

«Συναρπαστικά νέα! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι μαζί μας ως παρουσιαστές του EuroPride 2024! Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς αυτοί οι δύο απίστευτοι οικοδεσπότες θα ανέβουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν το lineup των καλλιτεχνών και ερμηνευτών μας στις φετινές συναυλίες. Ας ενωθούμε για να γιορτάσουμε την αγάπη, τη διαφορετικότητα και τη δύναμη της υπερηφάνειας!», αναφέρει συγκεκριμένα η ανάρτηση.


Στο EuroPride, που θα διεξάγεται επί εννέα μέρες, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις, δραστηριότητες, εργαστήρια και συναυλίες. Η Πορεία Υπερηφάνειας θα γίνει την τελευταία μέρα, στις 29 Ιουνίου.




Δες και αυτό!