Αυτό το γκέι ζευγάρι έκανε ταυτόχρονη πρόταση γάμου και συγκίνησε το TikTok

195
Into Magazine
Βίντεο με δύο άνδρες που έκαναν ταυτόχρονη πρόταση γάμου ο ένας στον άλλο στη Disneyland της Καλιφόρνιας, έγινε viral στο TikTok.

Ο Samuel Bishop Macías και ο Javier López επισκέφτηκαν το θέρετρο για διακοπές το περασμένο Σαββατοκύριακο. Χωρίς να το γνωρίζουν, και οι δύο είχαν μαζί τους δαχτυλίδια αρραβώνων.

Καθώς στέκονταν έξω από το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, ο López γονάτισε και έβγαλε το δαχτυλίδι του. Ο Macías, σοκαρισμένος και έκπληκτος, έβαλε το χέρι του στη δική του τσάντα και έβγαλε το δικό του κουτάκι με το δαχτυλίδι. Στη συνέχεια φιλήθηκαν και τοποθέτησαν τα δαχτυλίδια ο ένας στο δάχτυλο του άλλου. Και, φυσικά… είπαν και οι δύο «Ναι!».

Χωρίς να το γνωρίζουν, ένας περαστικός (@jennytuell14) έτυχε να απαθανατίσει τη στιγμή σε βίντεο και το δημοσίευσε στο TikTok, φυσικά με την άδειά τους.

@jennytuell14 Congrats!! I got their permission to post and sent them my video #disneyland #proposal #doubleproposal #loveislove #disney #happiestplaceonearth ♬ Love Story (Taylor’s Version) – Taylor Swift

Το βίντεο έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια likes και 35.000 σχόλια. Ο Lopez ήταν ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ για το βίντεο! Ήταν χαρά μου που σας γνώρισα! Αποτυπώνετε τη συναισθηματική αυτή στιγμή! Ευτυχισμένοι για πάντα».

Το διαδίκτυο εννοείται και συγκινήθηκε.

«Είπαμε το ναι. Σ’ ευχαριστώ, σ’ ευχαριστώ που με επιλέγεις κάθε μέρα, σ’ ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος φίλος, συνεργάτης, συνέταιρος στο έγκλημα, σ’ ευχαριστώ που θέλεις να είσαι ο σύντροφος της ζωής μου και να συμπορευόμαστε μαζί σε όλα».

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά πράγματα μαζί, επώδυνα πράγματα, άβολα, λυπηρά, αλλά κυρίως πολλές στιγμές γέλιου, ευτυχίας και αγάπης», συνέχισε. «Σ’ αγαπώ και θα σ’ αγαπώ πάντα… Ό,τι κι αν συμβεί!».

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια. Σε μήνυμά του στο INTO, ο Macías δήλωσε ότι αυτός και ο Lopez εξεπλάγησαν που οι προτάσεις τους έγιναν viral. Η πρώτη φορά που το έμαθαν ήταν όταν οι άνθρωποι τους πλησίασαν στο πάρκο αργότερα την ίδια μέρα για να τους πουν ότι το είχαν δει στο TikTok.

«Σχεδιάζουμε να παντρευτούμε του χρόνου. Πάντα θέλαμε να παντρευτούμε στην παραλία. Το συζητούσαμε εδώ και καιρό, αλλά λόγω της πανδημίας και του θανάτου του πατέρα μου, έγινε πολύ δύσκολο. Έτσι αυτό το ταξίδι ήταν η τέλεια ευκαιρία.

«Δεν είχα ξαναπάει ποτέ στη Disney ο Javier ήταν πολύ πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα να μου δείξει τη Disneyland για πρώτη φορά), οπότε ήταν ένα πολύ συναισθηματικό ταξίδι για εμάς. Είμαστε και οι δύο από το Μεξικό, οπότε ήταν μια αρκετά μεγάλη εμπειρία!».