Ολοκληρώθηκε το γκράφιτι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ

18/05/2019

Ολοκληρώθηκε εχθές το γκράφιτι στα Εξάρχεια (Σουλτάνη και Σολωμού) για τον Ζακ Κωστόπουλο, όπως ανακοινώθηκε μέσα από τη σελίδα Justice For Zak/Zackie.

To γκράφιτι δημιούργησε η ομάδα politicalstencil σε συνεργασία με το κίνημα Justice For Zak Zackie ενώ βασίστηκε στις φωτογραφίες του Γρηγόρη Μορίκη για το περιοδικό μας.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!