Η Πάολα Ρεβενιώτη μιλά για το “Κράξιμο” στο AMOQA

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, η Πάολα Ρεβενιώτη θα μιλήσει για το ΚΡΑΞΙΜΟ, το ιστορικό ΛΟΑΤ περιοδικό που σημάδεψε τη μετέπειτα πορεία του κινήματος στην Ελλάδα. Εκτός από το περιοδικό, η κυρία Ρεβενιώτη θα μιλήσει με βίντεο ντοκουμέντα, για τα καλιαρντά και θα αφηγηθεί… παθιασμένες ιστορίες, ενώ μετά τη συζήτηση, θα ακολουθήσει πάρτυ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 20:30 και μετά στον νέο χώρο του AMOQA (Athens Museum of Queer Arts), Πατησίων 14, Στοά Φέξη, 5ος όροφος. Στον χώρο θα είναι διαθέσιμα dvd’s του ντοκυμαντέρ “Καλιαρντά” και κάποια τεύχη του περιοδικού “Κράξιμο”.

Η είσοδος του κτιρίου, το ένα από τα δύο ασανσέρ και η τουαλέτα είναι προσβάσιμα σε αμαξίδια.

https://avmag.gr/88147/mia-fora-kai-enan-loatki-kairo-istories-poy-den-prepei-na-xechasoyme/?fbclid=IwAR3HBkF9s2Kh3eapLrau-bTc41sY_Hs3PrXLpQOsUMRvFCEcEpokv-0vIEY

https://avmag.gr/57899/gkremizontas-mithous-me-tin-paola-panta-i-omofilofilia-stin-ellada-itan-faneri/

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.
Δες και αυτό!