Συλλεκτικό μπουκάλι Stoli Vodka για τα 50 χρόνια από το Stonewall

09/05/2019
από

Η συλλεκτική Spirit of Stonewall Stoli Vodka, που είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια από το Stonewall, θα βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για την LGBTI κοινότητα.

Τα νέα μπουκάλια της premium βότκα της Stoli, έχουν ένα ιδιαίτερο σχέδιο της βραβευμένης LGBTI εικαστικής καλλιτέχνιδας Lisa Marie Thalhammer. Το σχέδιο περιλαμβάνει πέντε χέρια και τρία πλακάτ διαμαρτυρίας, που μοιάζουν να υψώνονται στη γωνία των οδών Gay και Christopher, έξω από το Stonewall Inn. Έχει ακόμη ένα ψηλοτάκουνο υψωμένο στον αέρα, ως αναφορά στα άτομα που ξεκίνησαν την εξέγερση του 1969 και ένα πανό με τη λέξη LIBERATION, ως αναφορά στο Front Gay Liberation. Η Thalhammer σχεδίασε, επίσης, το σήμα της ειρήνης και μία υψωμένη γροθιά με μία πολύχρωμη κορδέλα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η Spirit of Stonewall είναι limited edition και θα βοηθήσει στην εξασφάλιση κεφαλαίων για την πρωτοβουλία Stonewall Inn Gives Back Initiative, που οργανώνει εκστρατείες ευαισθητοποίησης, εκπαιδευτικού προγραμματισμού, συλλογής κεφαλαίων και δημόσιου διαλόγου.


«Είμαστε ενθουσιασμέν@ που η Stoli συνεχίζει τη μακρόχρονη παράδοσή της να υποστηρίζει την LGBTQ κοινότητα, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Stonewall Inn Gives Back Initiative» , δήλωσε η Πρόεδρος, CEO & Συνιδρύτρια της Stonewall Inn Gives Back Initiative, Stacy Lentz.

«Αυτά τα πολύ αναγκαία κεφάλαια θα βοηθήσουν στη συνέχιση της κληρονομιάς του Stonewall, ειδικά σε μέρη, όπου η ισότητα έρχεται αργά και δεν υπάρχει πλήρης νομική προστασία» .

«Περηφάνια είναι να στηρίζεις κάτι που πιστεύεις – όπως τα γενναία άτομα που υπερασπίστηκαν το Stonewall Inn πριν από 50 χρόνια – ότι όλοι οι καλοί άνθρωποι αξίζουν να αγαπούν ελεύθερα και να στέκονται περήφανα στο λαμπρό φως της ομορφιάς της διαφορετικότητάς τους, χωρίς την προσδοκία ότι κάποι@ πρέπει να κρυφτεί στις σκιές ή στη ντουλάπα» , δήλωσε ο Patrik Gallineaux, LGBTQ National Brand Manager και Πρεσβευτής της Stoli.

“Η Stoli γιορτάζει ακόμη την κληρονομιά των gay bars, όπως το Stonewall, ως τους πρώτους ασφαλείς χώρους της LGBTQI+ κοινότητας. Αποτελεί προνόμιο να χρησιμοποιήσουμε την LGBTQ φιάλη μας αφιερωμένη στο Stonewall, ως πλατφόρμα για προβολή και εκπαίδευση.” 




Δες και αυτό!