Όχι Αμβρόσιε, καμία γυναίκα δεν οφείλει να είναι σεμνή

16/04/2019

Ο σεξισμός της ημέρας ανήκει στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος τα έβαλε με όσους/ες επέκριναν τη συνάντησή του με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία δημοσίευσή του βάλλεται κατά του Πάνου Σκουρλέτη, του Σπύρου Δανέλλη και του ίδιου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στη δημοσίευση του αναφέρθηκε και στην Έλενα Ακρίτα, γράφοντας χαρακτηριστικά: Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα, ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας,  τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα. Πρόκειται για τον κ. Οδυσσέα Τσολογιάννη, ο οποίος επικαλέσθηκε τη παρέμβαση του κ. Εισαγγγελέως: «ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;» «Κύριοι εισαγγελείς, απαιτούμε την παρέμβασι σας για να συγκρατήσετε την Συριζαιοαναρχική αλητεία, που καθ’ υπέρβασι εξουσίας, σπαταλούν, ρημάζουν και καταστρέφουν….». […]

Φυσικά και καμία γυναίκα δεν οφείλει τίποτα και πουθενά και η ξετσιπωσιά ανήκει σε όλους εμάς που επιμένουμε να κάνουμε τέτοιες διακρίσεις. Επίσης, ευτυχώς που υπάρχουν γυναίκες σαν την κα. Ακρίτα για να ισιώνουμε από τον τόσο σεξισμό που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Ας συζητήσουμε τώρα για το τι οφείλει να κάνει ένας ταπεινός εκπρόσωπος της εκκλησίας!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!