Ο Κουρουμπλής αισθάνθηκε την ανάγκη να ποζάρει δίπλα σ΄αυτόν που “αν είχε όπλο θα με σκότωνε”

11/04/2019

Τον μητροπολίτη Αμβρόσιο επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Αχαΐα. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνθηκε μάλιστα την ανάγκη φωτογραφηθεί μαζί του, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τι είναι ο Αμβρόσιος και το τι εκπροσωπεί είναι γνωστό σε όλους/ες μας, όπως επίσης και το προεκλογικό παιχνίδι κάποιων υποψήφιων ατόμων που νομίζουν ότι μπορούν να τα έχουν καλά με όλους… ακόμα κι αν είναι ομοφοβικοί, φασίστες, επικίνδυνοι.

Φαντάζομαι, όμως, ότι καταλαβαίνετε πόσο ειρωνικό είναι για μια παράταξη με τις περισσότερες ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ+ υποψηφιότητες, να επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά;

Άμα θέλουμε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της προεκλογικά επικοινωνιακής (κατά)χρήσης της ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητας, καλό είναι δημιουργούμε και τα απαραίτητα αντανακλαστικά απέναντι σε φορείς ή άτομα που καταφέρονται εναντίον αυτής της ταυτότητας.

Αλλιώς – γνώμη μου πάντα- μια τρύπα στο νερό!

Υ.Γ. Καλό είναι πάντως κι εμείς να αρχίσουμε τα αντιδράμε απέναντι σε ομο/τρανσφοβικές κινήσεις (συν)υποψηφίων, δημοσιογράφων και κίτρινων μέσων. Αρκετή βουβαμάρα έπεσε, δεν νομίζετε;

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!