Gay Βρετανός βουλευτής δέχτηκε επίθεση από υποστηρικτή του Brexit

22/03/2019
από

Ένα gay μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση στον δρόμο από έναν οργισμένο οπαδό του Brexit.

Ο Lloyd Russell-Moyle από το εργατικό κόμμα αναφέρει ότι ένας άνδρας όρμισε πάνω του και του άρπαξε τα γυαλιά κατά τη διάρκεια μιας έντονης συζήτησης στις 21 Μαρτίου 2019. Ο δράστης φέρεται να αποκάλεσε τον πολιτικό “προδότη” . Τρεις άνδρες χρειάστηκαν για να τον απομακρύνουν. Ο Lloyd Russell-Moyle ήταν ο πρώτος βουλευτής που αποκάλυψε την κατάσταση του σχετικά με τον ιό HIV στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Αυτό έρχεται μια μέρα, αφού η πρωθυπουργός Theresa May έκανε μια ομιλία για το Brexit, όπου κατηγόρησε τους Βρετανούς βουλευτές για την καθυστέρηση της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Russell-Moyle, ο οποίος εκπροσωπεί το Brighton Kemptown, δήλωσε ότι η πρωθυπουργός ήταν υπεύθυνη για την τροφοδότηση τέτοιων πράξεων μίσους εναντίον των εκλεγμένων βουλευτών.

Ένα μέλος του εργατικού κόμματος είχε δολοφονηθεί από έναν φανατικό υποστηρικτή του Brexit τρία χρόνια νωρίτερα.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter: «Βρισκόμουν σήμερα στο δρόμο του Kemptown με το @itvnews. Μια μεγάλη πλειοψηφία θέλει να παραμείνει και να έχουν μια τελική ψηφοφορία για τη “συμφωνία” ή την “παραμονή” . Δυστυχώς, στο τέλος της ημέρας ένας άνδρας ήρθε και άρχισε να φωνάζει στην τηλεοπτική ομάδα και σε έμενα. Λέγοντας ότι οι βουλευτές (αντιπολίτευση) είναι το πρόβλημα και είμαστε προδότες.


Stephen Fry για Brexit: «Τι ταπείνωση, τι ντροπή για τη χώρα μας»




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!