O Κώστας Φαλελάκης μιλά για τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

14/03/2019
από

Στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» βρέθηκε ο ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον επί 25 χρόνια σύντροφό του, Μηνά Χατζησάββα, αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε τον θάνατό του. Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε με τρυφερότητα και συγκίνηση για τον Χατζησάββα και όλα όσα έζησαν μαζί, ενώ παραδέχθηκε πως μετά το θάνατό του, απομονώθηκε. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στάθηκε στο πλευρό του.

«Το τέλος του Μηνά μας βρήκε στην ίδια παράσταση. Κάναμε πρόβες κάνα 20ημερο. Τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη ήρθε και μου είπε “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί”», είπε ο ηθοποιός.

«Από τα Χανιά έφυγα γιατί ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά. Έφυγα γιατί ξεκίνησε αυτός ο έρωτας. Μου έδινε τόση δύναμη ο Μηνάς, που θα μπορούσα να βγω στη μέση της δημοτικής αγοράς και να πω ότι είμαστε μαζί. Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι μας με τον Μηνά, 25 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι. Ο Μηνάς ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ξύπναγε και ξεκίναγε το πάρτι» είπε ο συγκινημένος ο ηθοποιός.

https://youtu.be/MpmSYKkzxQU

Αναφερόμενος στις δυσκολίες μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, είπε: «Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Αισθανόμουν πως λέω κάτι μεταξύ φίλων και συγγενών. Αν έκανα κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που δεν είναι “φύλλο και φτερό”. Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Για το σπίτι που το ξεπληρώσαμε μαζί θα πληρώσω φόρο άλλες 28.000». Σε ερώτηση πώς είναι η ζωή μετά τον θάνατο του Χατζησάββα, απάντησε: «Η ζωή μετά τον Μηνά είναι άνοστη!».

https://youtu.be/OyOGPRlUwYs

https://youtu.be/ANkeDsTV2bw

Ο ηθοποιός αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την ταραχώδη σχέση του με την οικογένειά του: «Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Μεγαλώσαμε λίγο ζόρικα… Μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία. Ο πατέρας μου ποτέ δε σκέφτηκε να την κλείσει μόνιμα σε ψυχιατρείο. Τη φρόντιζε και όταν πέθανε δεν είχε νόημα η ζωή του. Στα σαράντα της είχαμε την κηδεία του», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Μάλιστα, τόνισε ότι αγάπησε ακόμα πιο πολύ τον πατέρα του λόγω της στάσης που είχε προς την μητέρα του.

Αναφερόμενος σε εκείνη, αποκάλυψε στο The 2night Show: «Υποτροπίασε λίγο μετά που γεννήθηκα εγώ. Είμαι το δεύτερο παιδί. Έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο και μία αδερφή εννέα χρόνια μικρότερη, που ακολούθησε την παράδοση της οικογένειας και ζει στο ψυχιατρείο. Μεγάλωσα με αυτό τον φόβο. “Γιατί όχι σ’ εμένα”. Για αυτό ανέπτυξα έναν μηχανισμό εκλογίκευσης σπαστικό».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!