Ο Ryan Sampson έκανε coming out ως gay

26/02/2019
από

Ο Άγγλος ηθοποιός Ryan Sampson ως απάντηση σε ομοφοβικό, που του επιτέθηκε, ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία παρουσιάζοντάς μας τον σύντροφό του.

Ο Sampson αποφάσισε ότι έπρεπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα. Όπως εξήγησε στο Twitter, για την απόφασή του σχετικά με το coming out του: “Ήμουν στο Instagram κι έριξα μια ματιά στα μηνύματά μου και αποδείχτηκε ότι κάποιος προσπαθούσε να με χτύπησε με το ομοφοβικό του μαστίγιο.”

“Έτσι, για λόγους σαφήνειας, εδώ είναι μία φωτογραφία από εμένα και το αγόρι μου.” Αυτό που ακολούθησε ήταν μια απολύτως υπέροχη φωτογραφία του Sampson και του φίλου του.

Οι φαν του Sampson απάντησαν με λόγια υποστήριξης κι αγάπης. Επίσης, τον επαίνεσαν για τον αξιοπρεπή τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε στο μήνυμα που έλαβε στο Instagram. Δεν απάντησε καν και αντ ‘αυτού ζει μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύντροφό του.

Ο Ryan Sampson έχει γεννηθεί το 1985 στο Yorkshire και τον έχουμε απολαύσει στο Doctor Who: “The Sontaran Stratagem” και στο The Crown.




Δες και αυτό!