“Ως Αθηναίος δεν δέχομαι μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού”

19/02/2019

Μετά από ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας που τον ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο Παύλος Γερουλάνος έδωσε μια γραπτή απάντηση.

Απάντηση Γερουλάνου για τον Γκλέτσο & τα ομοφοβικά σχόλια του “Μακελειό”

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Άρη Καβατζίκη στο Πρωινό, ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο της Αθήνας, δήλωσε τα εξής:

«Όταν η επίθεση γίνεται με μία διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας με άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι εντελώς απάνθρωπο. Όταν πάλι είναι ένα άρθρο το οποίο κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Να σηκώσεις το ανάστημά σου και να πεις «Όχι, μέχρι εδώ»! Απαντήσαμε κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι με αφορούσε εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβούν την προσοχή και των αρμοδίων, έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία. Δεν ενοχλήθηκα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ως Αθηναίος δεν δέχομαι μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού».

https://youtu.be/SfwTFcWOhtM

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!