Δείτε τα νέα emojis που κατέφτασαν για να μας τσιμπήσουν

08/02/2019
από

Σύντομα θα έχουμε κοντά μας τα νέα emojis. Αυτά θα περιλαμβάνουν πλήθος αλλαγών, δίνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ποικιλία στην επικοινωνία μας!

Αυτή η λίστα θα περιλαμβάνει 230 νέα emojis, όπως ζώα, φαγητά, θέματα που απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία, αλλά και ένα πολύ αμφιλεγόμενο χεράκι “τσιμπήματος” .

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι καταφτάνουν- αν και κάπως καθυστερημένα- τα emojis που θα αναπαριστούν ζευγάρια neutral gender

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα είναι αυτό σχετικά με τα άτομα με αναπηρία. Άνθρωποι σε καροτσάκι ή με μπαστούνι ή ακόμα και πρόσθετα μέλη!

Πολλές φορές μας έχει τύχει να θέλουμε να πούμε κάτι, το οποίο είτε βαριόμαστε να το γράψουμε, είτε δεν ξέρουμε την ονομασία του, είτε ντρεπόμαστε να το πούμε. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε τα emojis, τα οποία δίνουν χρώμα στις συζητήσεις μας, κάνοντάς τις λιγάκι πιο πικάντικες μερικές φορές! Ένα απ’ αυτά είναι το υποτιθέμενο “χεράκι τσιμπήματος” ! Ας το δούμε μαζί…

 

Ναι, αυτό είναι χεράκι για τσίμπημα. Οι απόψεις δικές σας! Πάντως, σε λίγα άτομα πέρασε από το μυαλό αυτό, καθώς όλοι θεωρούν ότι αυτό αναφέρεται στο μικρό… εμ…!

Αυτές, λοιπόν, είναι οι νέες αφίξεις που θα φέρουν μία μεγάλη αλλαγή στον κόσμο τον emojis και στον δικό μας!


του Ανδρέα Πασπαλάκη




Δες και αυτό!